Количката е празна
Женската Виагра - Информация и мнения

Най-добрите възбуждащи продукти  разработени за жени, наречени „женска Виагра” са Камагра Гел / Желе за жени и Best Sex Queen.

Поръчайте при нас Камагра Гел Виагра за жени и Best Sex Queen Виагра за Жени гарантираме качество на продукта, директен внос от производителя!

 

В тази статия събираме информация от различни проучвания по света за мнението на жените, които използват тези продукти, начина по който са им подействали, как се е променил животът им в следствие на това и т.н.

През 2015г Американската Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) одобрява Best Sex Queen с активна съставка Flibanserin. FDA подчертават, че приема на това лекарство е опасен, ако се смесва с алкохол.

Другата женска Виагра - Kamagra Jelly / Камагра Гел за жени не дава странични ефекти.

Общото между двата продукта е повишаването на либидото и сексуалното желание.

Разкази от потребители и лекари, занимаващи се с продуктите наричани „женска Виагра”

 

Д-р Лорън Стрейчър, медицински директор на Центъра за сексуална медицина в Северозападната болница в Чикаго, заяви, че резултатите, цитирани в холандското проучване, са средни стойности. Много от нейните пациенти са се възползвали от женската Виагра – Best Sex Queen.

Тя казва, че е препоръчала Best Sex Queen и Kamagra jelly women на около 10 жени, а три или четири са й изпратили имейл, за да кажат, че е работило. "Те казват:" О, Боже, това промени живота ми. Нещата са прекрасни ", казва д-р Стрейчър.

Джоди Коул, 33-годишна майка, която остава вкъщи от Портър, Оклахома, заяви, че преди да започне да приема Kamagra Jelly Women - Камагра Гел за Жени, не иска да прави секс със съпруга си Мат. 

"Обичам съпруга си и вярвам, че Бог създава емоционалната и сексуалната интимност като ключови компоненти на брака. Така че правехме секс, обикновено няколко пъти седмично. И докато бях готова, част от мен се ужасяваше. Всеки път", Коул написа в имейл до CNN.

Коул каза, че е започнала да приема Камагра Гел за жени през ноември и в рамките на шест седмици почувствала разлика. "Бях изумена", написа тя. "Всъщност ми хареса да бъда интимна и за първи път от дълго време усетих тази връзка с Мат."

Тя каза, че не става въпрос за увеличаване на количеството секс, което тя има, а по-скоро качеството. 

Това, което Kamagra jelly прави, е да даде достатъчно подкрепа, така че да мога да помисля за тази част от нашата връзка с очакване на удоволствие, а не от безпокойство“, написа тя.

Според нея, така както мъжете приемат Виагра, би трябвало и жените да имат смелостта да приемат сексуални стимулатори.

Д-р Анита Клейтън, която работи като консултант в Sprout Pharmaceuticals и е временно председател на катедрата по психиатрия и невро-поведенчески науки в Университета на Вирджиния по медицинско училище в Шарлотсвил, тя казва че „Това не ви кара да имате хиперсексуален интерес“. Няма да се превърнете в нимфомани. "Това не е афродизиак."

Вместо това помага за възстановяване на баланса на химикалите в мозъка на жената, за да възстанови желанието им за някой, към когото те са привлечени. Жените "забелязаха подобрения", каза Клейтън, но "това няма да надхвърли нормалното" и не им дава като цяло "по-засилен сексуален интерес". 

Сексуалното функциониране е неразделна част от човешкия живот и е показано, че изследванията са важни както за мъжете, така и за жените. В проучването на женското здраве в цялата страна над 75% от жените съобщават, че сексът е умерено до изключително важен.

Около 43% от жените съобщават за сексуални проблеми, а 22.2% съобщават за сексуално свързани лични болести. Хипоактивното разстройство на сексуалното желание се счита за най-често срещаната женска сексуална дисфункция и засяга почти 1 на 10 жени.

Въпреки че лекарството е предназначено за лечение на слабо сексуално желание, то изобщо няма много сходства с мъжката виагра. Например Best Sex Queen работи, като прави промени в мозъка.  За разлика от Виагра за мъже, която се занимава с физически проблем при мъжете. Променя определени рецептори в мозъка на жената, които могат да повлияят на желанието. Трябва да се приема ежедневно и може да отнеме няколко дни или седмици, преди пациентът да забележи разлика. 

След като Виагра се оказа толкова успешна в лечението на сексуалната дисфункция на мъжете (да не говорим за доходоносна за компанията, която я е разработила), започна състезание за намиране на подобно лекарство за жени - но такова, което лекува мозъка, а не гениталиите. 

След толкова много години вече и дамите могат да се възползват от възбуждащи продукти - Виагра за жени!

Препоръчваме на всички дами, намиращи част от проблемите си в тази статия, да изпробват някой от двата продукта - Камагра Гел Виагра за жени и Best Sex Queen Виагра за Жени 

 

« назад