Количката е празна
Защо да използваме секс играчки?

Защо да използваме секс играчки?

Секс играчките могат да внесат повече разнообразие и удоволствие във вашия сексуален живот. Ето някои причини, които биха ви накарали да ги използвате.

Защо да използвате секс играчки

Една от причините е, че с тях сексът е по-забавен.

  • Защото те ви носят друг вид удоволствие, който е допълнение към стандартния секс
  • Защото понякога жените имат нужда от по-мощна и последователна стимулация, за да стигнат до оргазъм
  • Защото можете да се насладите на разнообразието, на което хората преди 20 години не са имали възможност
  • Защото това може да обогати вашия сексуален опит
  • Защото секс играчките понякога присъстват в най-горещите женски фантазии

В днешно време не е необходимо да се приемат като табу и вие имате право да се насладите на разнообразието от удоволствия.

Защо секс играчките вече не са табу

Доскоро те, също както и аналния секс са били в сянката на забранените или притеснителни неща в секса. Секс магазините бяха гледани само с крайчето на окото и хората се притесняваха да влязат в тях от притеснение да не ги види някой.

Днес отношението към този вид артикули и много по-либерално и открито. Според търговци в бранша, интересът към секс играчките е в пъти по-висок в сравнение от преди десет години. Това се дължи не само на освобождаването от задръжките, но и от засиления интерес към допълнителното удоволствие от секса. Любопитството от откриването на нови начини за доставяне на сексуално удоволствие се крие в основата на тяхното развитие.

Новопридобитият им статус сред възрастните, поражда бума от разнообразие и наличието на всякакъв вид в секс магазините по цял свят. Собственици на подобен вид магазини споделят, че хората си купуват съвсем свободно
всякакъв вид артикули без абсолютно никакво притеснение или задръжки.

Членовете и персонала са обучени по начин, който улеснява клиентите да направят своя избор с тяхната помощ или съвет. Те могат да ви насочат към продукти, които ще задоволят всяко едно ваше желание и ще го направят без дори да усетите и капка притеснение в това, което правите. Също така онлайн магазините предлагат разнообразието, от което имате нужда с опция на пълна дискретност.
Това е един нов начин да се сдобиете с ново попълнение към колекцията ви от сексуални забавления.

Научете се да ги използвате правилно

Ако искате да придобиете сатус на незаменим любовник, ще е необходимо да се научите да използвате секс играчките като неизменна част от вашия сексуален живот. Те не само подобряват способността да усетите нещо ново, но и отварят един нов свят на усещания, които не сте изпитвали до сега. Като начало могат да дадат решение на предизвикателства пред, които сте били изправени до момента.

Например ако вашата партньорка има проблем с оргазмите, без значение дали са анали или вагинални, вие можете да използвате вибратор, с който да стимулирате клитора й докато прониквате в нея. Така ще засилите
усещането, което изпитва и ще й дадете шанс да достигне своята кулминационна точка много по-бързо.

Аналните мъниста, различните видове дилда, вибратори и масажори, осигуряват множество различни точки на стимулация и силни усещания, които при нормален полов акт са по-трудно постижими.
Това е един нов свят на удоволствие, на който имате възможност да се насладите.

Какви секс играчки да изберете

За щастие изборът на секс играчка е сравнително лесен заради разнообразието, което съществува на пазара. Има такива конструирани за различен вид удоволствие. Първото правило когато купувате секс артикул е двамата партньори да знаят какво могат да очакват от него и какво е неговото предназначение. Обсъдете това заедно или просто купете всичко, което ви се стори интересно.

Никога не забравяйте да си купите качествен лубрикант. Той е водещия при сексуалната игра. При правилно овлажняване секс играчките носят много по-голямо удоволствие.
Презервативите също улесняват проникването, но една от причините да се откажете от него при използването на секс артикули е, че всъщност говорим за удобството, не за предпазна мярка.
Той може да влезе в употреба единствено ако искате да редувате анален с вагинален секс. Тогава при едно от проникванията презерватива трябва да се постави, за да се избегне пренасянето на бактерии от ануса във вагината.

5 причини защо Секс Играчките са перфектен избор за Вашата връзка:

Защо да използваме секс играчки?
В наши дни, обществото е все по-отворено към темата за секса и удоволствието от него. Едновременно с това, играчките за възрастни набират популярност сред хора от всички възрасти. Някогашните грозни и зле изработени продукти, които можеха да бъдат закупени само от ограничени места, са претърпели силно развитие. Достатъчно е просто да влезете в един сексшоп и веднага ще забележите колко качествени и достъпни са секс играчките. Някои дори изглеждат като произведения на изкуството.

Но въпреки това, не всеки е готов да включи такъв тип играчки в своя сексуален живот. Това трябва да се промени.

Ето 5 причини защо секс играчките са перфектни за вашата връзка:


1. Секс играчките водят до повече комуникация
Когато влезете в секс магазин с вашия партньор, вие трябва да обсъдите какво искате да купите и защо. Ако преди ви е било трудно да обсъждате какво ви харесва в леглото, то разглеждайки гамата от продукти, със сигурност ще ви помогне да се освободите на тази тема. Така, лесно ще започнете разговор за това от какво имате нужда и какво би ви доставило удоволствие. Ако пък сте прекалено притеснителни и не желаете да посещавате сексшоп, можете напълно дискретно и анонимно да поръчате и от онлайн магазин.


2. Секс играчките ви помагат да се справите с напрежението
Ако сте притеснени как се справяте в леглото, не сте единствени. Доставянето на удоволствие и достигането то оргазъм е важна тема както за мъжете, така и за жените. В този ред на мисли, използването на секс играчки, като например вибратори, ще ви донесе повече увереност. Това важи най-вече за жените, на които е трудно да достигнат до оргазъм по време на секс.

3. Секс играчките ви помагат да подобрите интимността си
Включвайки играчки във вашата връзка, вие опознавате още по-добре вашите собствени желания и тези на партньора ви. Това води до повече удоволствие и задоволеност във вашите отношения. Колкото повече научавате един за друг, толкова по-силна връзка създавате помежду си. Интимността, както в спалнята, така и извън нея, е от съществено значение за здрава и пълноценна връзка.

4. Секс играчките могат да доведат и до друго...
Всеки човек има сексуални фантзии – това е напълно нормално и здравословно. Секс играчките са една добра стъпка към осъществяването на тези фантазии, тъй като, разнообразяването на сексуалния живот води до освобождаване на съзнанието и готовност да експериментирате. Веднъж щом се престрашите да опитате такъв вид секс, вие ще бъдете готови да развивате вашите сексуални желания, така че да си доставяте повече и повече удоволствие. Това със сигурност ще подобри връзката ви.

5. Секс играчките водят до по-добър секс
Нека директно преминем на въпроса – без съмнение, секс играчките водят до повече удоволствие в секса. Не само от физическа гледна точка, но и от емоционална. Независимо какъв вид играчка използвате с вашия партньор, сексуалният ви живот може само да се подобри. Проучванията показват, че двойките, които се наслаждават на по-добър секс живот, са по-склонни да имат щастлива връзка с партньора си.

 

 

« назад