Количката е празна
Към всички продукти

Vibrator for couples SHAREvibe Вибратор за двама SHAREvibe

199,00 лв.

Кат. номер: 13137
Марка: FUN FACTORY

Опции за покупка
Базова цена:

199,00 лв.

Моля изберете

Вибратор за двама SHAREvibe описание:

 
 Вибратор SHAREvibe е перфектната играчка за двойки, които обичат експериментите! Този уникален немски вибратор за двама доставя еднакво удоволствие както на активния, така и на пасивния партньор!
 
SHAREvibe е страп он без колан, и това дава невероятна свобода по време на игра. Така можете да се насладите на голотата на партньора си без излишни аксесоари, и да почувствате играчката като продължение на тялото на своя любим.

SHAREvibe е изработен от висококачествен медицински силикон, с вграден вибриращ куршум, чиито 5 вида вибрации стимулират и двата партньора. Тялото е солидно, но и достатъчно гъвкаво, за да ви позволи да му се наслаждавате в любимите си пози.

Използва се лесно! SHAREvibe има дълга и къса страна. Късата се вкарва вагинално в активния партньор, който държи целия контрол над играчката и нейния дълъг край чрез своите тазови мускули. Пасивният партньор получава дългата страна на играчката, и може да й се наслади както вагинално, така и анално. 
 
Революционното в тази играчка е вибриращият куршум, който разполага с 2 ритъма на вибрация и 3 скорости, и е напълно водоустойчив! Като всички играчки, изработени в Германия, SHAREvibe е разработен да показва най-доброто от себе си.
 
Почиствайте играчката преди и след всяко използване. Използвайте само с лубрикант на водна основа!

 

Материал: Медицински силикон
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 22
Диаметър см.: 3.8
Цвят: Телесен
Захранване : USB
Тегло г.: 363
Гаранционен срок (месеци): 24


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!