Количката е празна
Към всички продукти
Ново Vibrating sucking vagina pump KINK Вибрираща вагинална помпа KINK Vibrating sucking vagina pump KINK Вибрираща вагинална помпа KINK Vibrating sucking vagina pump KINK Вибрираща вагинална помпа KINK

Vibrating sucking vagina pump KINK Вибрираща вагинална помпа KINK

198,00 лв.

Кат. номер: 43353
Марка: DOC JOHNSON

Опции за покупка
Базова цена:

198,00 лв.

Моля изберете

Вибрираща вагинална помпа KINK описание:

 

Вибрираща вагинална помпа KINK - мъчително възбуждащо усещане!

Сексуалната възбуда за нея и визуалната стимулация за него вървят ръка за ръка. Като доминант, можете да предизвикате (или забраните) силните оргазми, които стават почти неизбежни поради завишената чувствителност на "напомпаната" вагина, както и да се наслаждавате на моменталните резултати, които се наблюдават през прозрачния цилиндър. 

Три скорости на помпане и 7 режима на вибрация ще се погрижат в ръцете ви да бъде тоталния контрол над удоволствието на жената. Щом достигнете желано ниво на вакуум, можете да спрете да придържате помпата, и да използвате ръцете си за друг вид забавление. 

Помпата е безопасна за употреба - снабдена с бутон за бързо отпускане на налягането и заключване на оперативните бутони. Презарежда се чрез USB. В пакета са включени подробни инструкции за начина на ползване.
 
Време за зареждане - 90 мин.
Време за игра - 60 мин.
 
  • Водоустойчивост:Пълна
  • Диаметър см.:5
  • Дължина, обща см.:23.5
  • Захранване :Зарядно устройство
  • Материал:Силикон и ABS
  • Цвят:Черно / Червено

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!