The Bigger Bang sex machine Секс машина The Bigger Bang

690,00 лв.
  • Марка: FETISH FANTASY
  • Кат. номер: 3558
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Секс машина The Bigger Bang описание:

 

Секс машина The Bigger Bang

Насладете се на еволюцията на удоволствието! Удовлетвореност от оргазъм!

Насладете се на еволюцията на удоволствието с удивителната машина за секс за по-големия Bang! За разлика от традиционните секс машини, които просто се вкарват и излизат, машината за секс на Bigger Bang използва собствена технология Orb-gasm, която позволява на буталото да се движи и върти едновременно или независимо едно от друго, осигурявайки невероятни кулминации с изпълнението на няколко машини. С ултрамодерния си дизайн, най-съвременните контроли и несравнимата гъвкавост, този супер-компактен уред е най-напредналата секс машина, създадена някога.

С отделни контроли за изтласкване и въртене, както и възможността да управлявате всяка функция самостоятелно или едновременно, вие имате пълен контрол върху действието. Никоя друга сексуална машина на пазара няма стотици удоволствия. Контролирайте секс машината, като използвате кръглата подложка върху горната част на машината, или използвайте удобното дистанционно управление и се насладете на същата точна функционалност и контрол, както и на основното устройство.

Не позволявайте на малкия размер да ви заблуждава - по-големият взрив е голям по мощност и дори по-голям при тръпката! Задвижван от високопроизводителен, супер силен японски мотор, Bigger Bang осигурява невероятна мощност и невероятен въртящ момент, всички в супер компактна орбитална форма. Елегантният, ергономичен дизайн се вписва удобно между бедрата ви, за да се проникне отблизо, или можете да поставите уреда на гърба му и да го обгърнете за дива езда!

Най-удивителната част от Bigger Bang е, че можете да персонализирате всяко удоволствие, всеки път! Искате ли действие на ниво 5, докато вибраторът се върти при втората настройка? Продължете, изберете режим, който е подходящ за вас, и преминете от леко гъделичкане до взривителен оргазъм за секунди. Възможностите за удоволствие са безкрайни, както и забавлението!

Но не се притеснявайте, по-големият взрив не е само за соло секс. Със своето удобно дистанционно управление, Bigger Bang е най-добрата секс машина, която позволява на партньора ви да контролира забавлението. Дайте на ролева игра нов обрат, докато сменяте роли и се редувате, контролирайки дистанционното.

Както всички фетиш фентъзи сексуални машини, Bigger Bang идва с всичко, от което се нуждаете, включително двама от нашите най-продавани дилда, произведени от американския производител King Cock, безплатни мостри за почистване и лосион за играчки, както и удобна пътна чанта от серия Fetish Fantasy Series за съхраняване на машината дискретно.

Вземете оргазмено удовлетворение с най-компактната и най-модерната в света машина за лично удоволствие, създадена някога!

Комплектът включва:
По-голямата взривителна и въртяща се сексуална машина
King Cock 6 "
King Cock 8 "
Безжично дистанционно управление
Универсален адаптер за захранване
Безплатна пътна чанта
Безплатна маска от сатен
Безплатни мостри от лубрикант и почистващ лосион  за играчки