Strap-on and 15 cm dildo set Dillio Пенис колан за жени и 15 см дилдо Dillio

138,00 лв.
  • Марка: PIPEDREAM
  • Кат. номер: 3565
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Пенис колан за жени и 15 см дилдо Dillio описание:

 

Пенис колан за жени и 15 см дилдо Dillio

Дами, когато търсите стилна система за колани, която остава на място, когато действието се разгорещява, Dillio 6 "Strap-On Suspender Harness Set е идеалният избор! С два регулируеми ремъка за колана, тази секси система за професионалисти гарантира, че Dillio ви остава точно там, където искате. С помощта на еластичен силиконов О-пръстен за задържане на Dillio на място и четири идеално поставени ремъка за поддръжка, този -О-а-вид каишка-на настройка ще ви в пълен контрол и изглежда невероятно!
 
Това, което прави този уникален комплект още по-добър, е включеният в комплекта ръчно изработен американски Dillio, който осигурява цялата стимулация! 6-Dillio Twister без фталати е създаден, за да доставя удивителни тръпки и трептения! Американското производство на Dillio е безопасно за тялото, без латекс.
 
Включеният Dillio може лесно да се отстрани от силиконовия О-пръстен след забавлението, а почистването е с Pipedream-почистващ продукт и топла вода. В Suspender Harness работи добре с повечето засмукващи чашки Dillio и King Cock dildos, което ви дава безкрайни възможности да изследвате света на еротичните ролеви игри. Използвайте лубрикант за допълнителна влажна, екстра дива среща.

Подходяща за кръста до 60 инча (152 см)

  • Диаметър см.:4
  • Дължина, обща см.:15
  • Материал:PVC/Найлон/Стомана/С
  • Цвят:Лилав