Количката е празна
Секси
 

В края на деня всяка една от нас иска да се прибере, да навлече пораздърпаната тениска и поизбелелите панталонки, и така да отпусне не само тялото си, но и да освободи мислите си от натрупаното през деня напрежение. 

 

 

Какво бельо искат мъжете в леглото

 

Всички бихме предпочели дрес кодът в офиса да включва по-спортни дрехи, но бихме ли се чувствали добре на официален обяд с шефа или с важен клиент, ако сме обути в червени маратонки? Дрехите, които обличаме ни дават увереност и самочувстие през деня. Защо да не е така и през нощта?

Бельото, което обличаме за през нощта е много повече от мощно средство за сексуална стимулация. Ако по-спортното облекло ни кара да се чувстваме удобно, то бельото ни кара да се чувстваме секси.

 

 

Дантелените гащички и високите до бедрото чорапи могат да подлудят половинката ти, но първо трябва ти сама да се харесаш в тях. Сексът е важен за връзката ти, и може да стане още по-страхотен, ако самочувствието ти е високо, и се усещаш секси и красива.

Дамското бельо не трябва да бъде сложно и претрупано. Някои жени харесват всякакви каишки и ципове, чорапогащи и бельо, покриващо цялото тяло. Ако това ти харесва, ок, но ако ти идва в повече, има много модели, които ще са подходящи за теб. Запомни, че ти носиш бельото, не партньорът ти, и трябва да се чувстваш комфортно и секси, облечена в него.

 

Какво бельо искат мъжете в леглото

 

Eдна жена ни сподели своите секси преживявания нощем, след като 7 поредни вечери специално си обличала супер секси бельо.

Първата вечер решила да експериментира с простичко облекло в цвят шампанско, но с дантели от двете страни – с това сменила стандартната тениска и гащите на точки.

„Коприната ме накара да се чувствам по-секси в сравнение с памучните дрехи, които обикновено нося, а и много по-зряла – жена на 28, каквато съм”, споделя тя. Усещането да е секси й дало увереност да повтори експеримента, и на следващата вечер пак избрала секси бельо.

„Обикновено съпругът ми е този, който прави първата крачка, когато става въпрос за секс, но този път аз бях тази, която пое инициативата, като започнах да го целувам по врата, докато той не се събуди, и не ми отвърна. Правихме секс и после поспахме още няколко часа.”

 

12 СУПЕР СЕКСИ ЗВЕЗДИ В РЕКЛАМИ ЗА БЕЛЬО

 

Добавянето на еротично бельо в общата картинка помогнала за страхотния секс през цялата седмица, но най-важното е, че тя се е почувствала самоуверена и секси.

„Докато предизвиквах съпруга си нощем, ми стана ясно, че аз получавам най-голямата награда. Нощите, в които избрах да нося еротично бельо, ме накараха да се почувствам много по-удобно в кожата си, в леглото си. Също така разбрах, че да си сложиш оскъдно бельо е също толкова лесно, колкото и да си облечеш старата пижама.”

Покупката на еротично бельо за през нощта е добра инвестиция за сексуалния ти живот, но и за самочувствието ти, защото в крайна сметка можеш да носиш бельото не само в спалнята. Харесва ти да си купиш красив сутиен, нали, дори и само ти да му се наслаждаваш? Бельото изобщо не се отнася само до секса. То може да промени отношението ти към самата теб, да те накара да се заобичаш малко повече.

Какво казват мъжете за твоето бельо

 

Какво бельо искат мъжете в леглото

Знаеш как е – след като се срещаш с някого определено време, започваш да отделяш все по-малко и по-малко внимание на носенето на секси бельо, и все по-често заменяш дантелените прашки за по-практични и удобни гащички. Дали ще избереш бикини или бабешки гащи, ето какво мислят няколко мъже за твоето бельо:

 

Какво харесват мъжете да носиш в леглото

Повечето мъже харесват секси бельо, дантелено, накъдрено, показващо колкото се може повече от тялото ти, и хич не се интересуват дали ти е удобно, или не. Колкото повече бельото ти прилича на такова, носено от модел на Victoria’s Secret, толкова повече мъжете ще бъдат очаровани да те видят, облечена в него.

„Много обичам жартиерите. Ако излизам с някоя жена, бих искал тя да носи такива, но знам, че не много жени си слагат жартиери. Мисля, че те трябва да бъдат част от гардероба на всяка жена, която иска да съблазни мъжа си.”
Станислав Янев, Пловдив

„Колкото по-оскъдно е бельото, толкова по-добре. Моята приятелка има страхотно тяло, и аз обожавам да ми го показва.”
Асен Чолаков, Варна

„Всичко дантелено много ме възбужда. Знам, че някои от нещата, които купувам на приятелката ми, не са й удобни, но пък изглежда страшно секси в тях. А и така или иначе не ги носи дълго време, за да почувства дискомфорт.”
Стоян Георгиев, София

Да откриеш баланса
Вместо да се разправяш с партньора ти относно бельото, и кой какво и защо харесва, най-добре да намерите решение, което ще допада и на двама ви. Отидете заедно в магазин за бельо и пробвай няколко неща. Да, така няма да го изненадаш, но пък ще си сигурна, че хем ти е удобно, хем ти стои добре, хем го възбуждаш.

Какво бельо харесват жените
Ние почти винаги бихме предпочели комфорта, пред това да бъдем супер секси. Най-доброто за нас бельо не само изглежда добре и подчертава определени части от тялото ни, но ни кара да се чувстваме добре в него и ни прави по-уверени. Няма по-лошо нещо от това да облечеш нещо, подарено от гаджето ти, или купено от теб, с идеята да се почувстваш като секс-богиня, а вместо това едва да се побереш в него, и дори и да те сърби от материята.

 

Какво бельо искат мъжете в леглото

 

Мъжът ми ми купи страхотен и вероятно много скъп комплект бельо за годишнината ни от сватбата. Пробвах го, и разбира се, ми беше прекалено малък. Дантелите също бяха твърди и ме сърбеше от тях, нямах търпение да го съблека и захвърля някъде надалече. Въпросната вечер беше първата и последната, в която носих това бельо.”
Виктория Райчева, София

Обичам удобството и затова държа и на удобното бельо. Знам, че приятелят ми би предпочел да нося нещо по-бляскаво, но за да съм напълно честна, не би ми харесвало да го нося.”
Калина Алексиева, Пазарджик

« назад