Количката е празна
Сексът и коронавирусът - как да правим секс по време на пандемия?

Ако стресът и тревогата, причинени от коронавирус ви оставят по-склонни да си легнете в леглото с малко консервирана риба тон, отколкото с друг човек – не сте сами. Но човечеството е нищо, ако не е устойчиво. 

Въпреки че все още не знаем дали коронавирусът може да се предава по полов път (повече за това по-долу), със сигурност знаем, че близък контакт с други хора предава коронавирус. Така че, ако вие или партньорът ви имате коронавирус, най-добре е да не се приближавате достатъчно близо, за да правите секс (освен Skype sex ofc). Но ако просто се притеснявате от общата заплаха да го хванете от хора, с които правите секс, ето няколко съвета:

Пропуснете секс партитата

 

Това определено не е идеалното време за групов секс. Колкото повече хора сте в близък контакт, толкова по-голям е рискът ви да хванете коронавируса.

 Избягвайте телесните течности на други хора 

 

Това, което правите с телесни течности на други хора (например вагинални течности и сперма) си е ваша работа. Всъщност все още не знаем дали коронавирусът може да се предава по полов път. Знаем, че други коронавируси обикновено не се предават по полов път, но този конкретен коронавирус (COVID-19) е твърде нов, за да могат учените да знаят отговора на този въпрос все още.

Презервативи  са винаги е добра идея, тъй като те са единствените форми на контрол на раждаемостта, които също така предпазват и от полово предавани инфекции.

Маструбирайте заедно

 

Легло с размери 5 на 5 метра, ще ви позволи да остане на разстояние 1.5 метра един от друг, докато се наслаждавате на взаимното мастурбиране или на секс играчки с дистанционно. Разгледайте нашите секс играчки с дистанционно на този линк. 

 Резултат с изображение за „koronavirus and sex“

Използвайте секс играчки

 

Както винаги, дезинфекцирайте секс играчките си , особено ако сте ги споделили с други хора, поставяйте презервативи на вашите играчки. Но най-общо казано, тъй като вашият вибратор не може да киха или кашля, трябва да е доста добър секс партньор по време на тази пандемия.

« назад