Satisfyer Curvy 2 + Клиторен стимулатор с вибрация, бял

125,00 лв. 115,00 лв.
  • Кат. номер: 7856
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Клиторен стимулатор с вибрация, бял

Описание:

Curvy 2+ е многофункционален клиторен стимулатор, иработен от медицински силикон. Създава нежно усещане на клитора, съпроводено с възбуждащи вибрации. Уникалното на този продукт е, че може да бъде използван и чрез телефон с безплатното мобилно приложение Satisfyer Connect за Android и iOS. Дистанционното управление позволява индивидуално регулируеми програми за интензивни вибрации по ваш избор.

Curvy 2+ може да ви изстреля към множество оргазми. Ергономичният отвор пасва идеално на интимните зони, като създава вълна под налягане с безконтактна стимулация. Другото уникално свойство на продукта е водоустойчивостта, което позволява да бъде използван и в банята, под душа, във ваната. Импулсите на вълната на налягане съблазняват клитора ви до дълбоките нервни окончания - освен това пръстенът отгоре осигурява горещи вибрации, което доставя гарантирано удоволствие на дамите, както и много клиторни оргазми.

Материал и грижи:

Главата на вашата водоустойчива играчка е направена от копринено гладък, медицински силикон, който е изключително хлъзгав и абсорбира бързо телесната топлина. Играчката може да се почисти лесно с малко сапун под хладка вода, както и с дезинфектант за почистване на играчки, което дава по-добра хигиена. За максимално гладко удоволствие, винаги използвайте играчката си с лубрикант на водна основа, който ще предпазва материала и поддържа повърхността на вашата играчка.

МАРКАТА НА SATISFYER

Satisfyer - много повече от немска марка! Всичко започва с безконтактно стимулиране на клитора благодарение на иновативната и патентована технология за вълни под налягане - междувременно водещата световна марка за сексуален уелнес обогатява любовния живот на над 25 000 000 милиона жени, мъже и двойки в над 100 страни с разнообразна продуктова гама. Както винаги нови идеи и най-модерните технологии. С качествени характеристики като висококачествен силикон, 15-годишна гаранция, водонепропусклива изработка и мощни двигатели, успешната германска марка винаги се стреми да комбинира технология с изключителен дизайн в своите продукти. Само през последните 3 години Satisfyer е спечелил повече от 140 международни награди за дизайн като никоя друга компания.

 

Разгледайте категория "Възбуждащи" за още страхотни продукти, които всяка дама би искала да има!