Количката е празна
Правете секс през уикенда, за да останете верни
Социолозите са стигнали до гениално откритие! Скорошно изследване показва, че вълнуващият уикенд е тайната за предотвратяване на изневярата. 

Според анкета на уеб сайт за запознанства сред хората, които търсят друга връзка, се оказва, че те най-често чувстват нуждата да правят секс с друг партньор през седмицата, след като са имали "сух" уикенд.

Изследването на 3500 мъже и жени разкрива, че хубавият уикенд със секс е ключът към успокояване на сексуалната неудовлетвореност на партньора, тъй като понеделник е денят, в който най-много хора търсят афера.

Осуетените надежди, а не обичайната понеделнишка депресия, е това, което може да бъде причината за инцидентно прелюбодейство.

36% от анкетираните са заявили, че "скучен уикенд с партньора" според тях е причината понеделникът да е най-популярният ден за търсене на секс. По същия начин, 18 на сто цитират "липсата на секс през уикенда".

Само 17 на сто твърдят, че е "защото понеделниците са най-депресиращият ден от седмицата". В същото време, 29% просто искат да започнат работната седмица с "добра доза адреналин", намеквайки за ниско-енергиен уикенд.
« назад