Количката е празна
ПОД ЗАВИВКИТЕ

Че сексът с любимия човек е едно от най-приятните и носещи наслада удоволствия на света е ясно. Няма две мнения по въпроса.

Но освен сексът, в буквалния му смисъл, в любовната игра и по време на самия акт, могат да се добавят още няколко пикантни неща, които обаче не всички двойки прилагат, или поне невинаги.

 

От сайта libidozone.gombashop.com разкриват кои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават – онези 4 неща под завивките (и не само под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка.

 

g
 

 

Които ѝ действат още по-възбуждащо и еротично и гарантират, че палавите игри в леглото ще завършат с щастлив край.

Изключваме целувките и докосванията по ерогенните зони на тялото и преминаваме направо към съществените правила:

Гърдите не са само за гледане

Да, женските гърди са прекрасни. За мъжа – за да им се наслаждава визуално и да си играе с тях с ръце, а за жената – защото е наистина невероятно чувството, което се изпитва от стимулацията на зърната.

Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкова по-добър става сексът във възприятията на жената.

 

g
 

 

100 пъти „Да“ за оралната любов

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят френска любов. Е, същото е и при жените. Това е удоволствие, от което трудно представителките на нежния пол биха могли да се лишат, особено ако партньорът им умее да го прави така, както точно на тях им харесва.

Затова стимулирането на клитора с устни и език трябва да се прави по-редовно - преди секс, след секс, а защо не и по време...

 

g
 

 

Мръсни думи говори

В ежедневието жените може и да са порядъчни момичета, които по никакъв начин не издават, че са по-палави и предизвикателни.

Под завивките обаче едва ли има жена, която да не харесва малко по-вулгарния маниер на говорене. Разбира се, не говорим за обиди или подронване на достойнството, а само за това, че ако по всяко друго време на деня обичайно тя е "котето" или "милото", в леглото да бъдеш мръсница - не срамно.

 

b
 

 

Игри за напреднали

Знаем, че за да се забавляваме и разбием еднообразието, трябва да играем. Включително и в леглото. Не само мъжете не си падат по монотонността - в живота и в секса.

Дори и двойките, които перфектно си пасват в сексуално отношение, имат нужда понякога да се превъплътят в някой друг. Ей така, в името на секс фантазиите.

Не е глупаво, а вълнуващо - в женската природа е заложено да бъде по-артистична и емоционална, така че едва ли има жена, която да не е готова да се впусне в такова приключение. Така че дали ще бъдат пациент и медицинска сестра, полицай и арестуван с белезници или похотлива преподавателка и курсист, зависи само от въображението.

 

g
« назад