Nuru massage gel SHUNGA, exotic fruit Гел за нуру масаж SHUNGA, екзотик

75,00 лв.
  • Марка: SHUNGA
  • Кат. номер: 2353
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гел за нуру масаж SHUNGA, екзотик описание:

 

Гел за нуру масаж SHUNGA

Потопете се в японското изкуство да правиш любов, с този изкусителен масажен гел с екзотичен мирис.
Интензивно сенсуално преживяване и истинска сбъдната фантазия за две тела, които се плъзгат едно срещу друго в ритъма на желанието. След като боди гелът се нанесе върху голата плът, той има опияняващ и афродизиаков ефект. Кожата става гладка като коприна и трансформира нежното докосване в изпълнен със сетивност контакт. 
 
Съдържанието е достатъчно за 4 литра гел. 
В пакета са включени детайлни инструкции, както и водоустойчив чаршаф, върху който можете да се забавлявате!
 
Как се използва?
 
  • Сгънете плътният чаршаф на две и поставете на земята;
  • Сгънете хавлиени кърпи по тяхната дължина, за да оформите цилиндрична или тръбна форма, и ги поставете върху чаршафа, като следвате неговите ръбове, за да оформите правоъгълник;
  • Разгънете златния водоустойчив лист, като внимателно изгладите центъра и изравнете ръбовете, за да оформите подобна на басейна форма;
  • Налейте 3.5L топла вода в подходящ съд и прибавете бутилка #1;
  • Добавете бутилка #2 и смесете добре. Следва да получите 4 литра масажен гел.
 
Нежно разлейте масажния гел върху тялото на своя партньор, след което и върху своето. Започнете да се докосвате тяло към тяло. Оставете на въображението и желанието да ви води!
 
*Инструкциите са илюстрирани на кутията
 
 
Съдържание (INCI): Бутилка #1: Деминерализирана вода (Aqua), C10-30 алкилов акрилат кръстосан полимер, изкуствен аромат (Aroma), DMDMH, натриев захарин, глицерет-2 кокоат / бензоена Acid / Sodium PCA, Алое Вера (Aloes), Цветове за Melon-mango: FD & C Yellow / Jaune # 6 (CI 15985). Бутилка #2: Деминерализирана вода (Aqua), глицерин / глицерин, триетаноламин. 
 
Нуру / Nuru масаж е Японска еротична техника от Кавасаки. 
 
Техниката се състои в това един или няколко нуру масажиста/масажистки да докосват телата си до това на клиента, докато са голи и покрити с масажно олио, най-често изработвано от водораслото Нори. Разбира се, този масаж може да се практикува и в домашни условия, между партньори.
 
Думата произлиза от японски език и означава "хлъзгав/гладък". Гелът се нанася върху ръката и се разнася по цялото тяло както на клиента, така и на масажиста. По време на масажа, участниците се опитват да постигнат максимален телесен контакт. Силните тактилни усещания предизвикват възбуда и освобождават стреса. 
 
Нуру масажите приключват със секс, така че е добре да се практикуват с партньор в домашни условия. Под формата на услуга се практикуват само в държавите и щатите, където е законово позволено да се предлагат сексуални услуги.
 
  • Вкус:Екзотични плодове
  • Количество бр.:2
  • Обем ml.:500