Количката е празна
Към всички продукти
Ново Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен

Masturbator Fuck Me Silly, interactive Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен

590,00 лв.

Кат. номер: 3560
Марка: PIPEDREAM

Опции за покупка
Базова цена:

590,00 лв.

Моля изберете

Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен описание:

 

Мастурбатор Fuck Me Silly, интерактивен/говорещ

Пригответе се да се чукате с най-неприличната малка нимфа, която някога ви е говорила мръсно! Представяне на серията Dirty Talk на Fuck Me Silly masturbators, първите интерактивни приятели от Pipedream Extreme Toyz. Комбинирахме невероятен 10 фунт Fanta Flesh stroker със супер секси глас и мощни вибрации, за едно незабравимо изживяване! След като докоснете реалната кожа и чуете нейния секси глас, няма да можете да си поемете дъх!

Всички серии Dirty Talk Super-Strokers разполагат с вграден акустичен високоговорител, който възпроизвежда невероятен звук! Използвайки нашата изключителна технология за активиране на движението, това мръсно момиче ще ви каже колко добре се чувства и какво иска да правите с нея всеки път, когато тя се смее и размърдва. Колкото по-бързо я чукате, толкова по-често тя крещи и стене!

Но тази фантастична уличница не просто прави шум, тя доставя вълнуващи вибрации всеки път, когато говори! С помощта на мощен микробул, свързан с вътрешния сензор за движение, вие получавате едновременни вибрации с всяка дума, която тя говори всеки път, когато я движите!

Плеснето дупето и, и слушате колко се радва тя! Тя ти казва точно това, което искаш да чуеш и няма да спреш да говориш, докато не спреш да я чукаш. Тя е твоя и винаги е готова за забавление, така че какво чакаш?

Свободният от фталат материал без латекс имитира външния вид и усещането за истинска кожа и нежно обгръща всеки сантиметър на вашето удоволствие. Ще ви харесат топлината и ултра-реалистичните свойства на невероятната Fanta Flesh, но онова, което наистина ще ви накара да полудеете, е нейният неустоим глас!

За почистване, изплакнете отворите с топла вода и почистващ препарат за играчки, подсушете добре и използвайте Revive пудра, за да я възстановите до първоначалната си мекота. Гласовото устройство е защитено от пръски по време на почистване, но НЕ ТРЯБВА да се потапя под вода.

Няма нищо по-хубаво от това да се чукаш с неприлично момиче, докато ти говори мръсно, така че какво чакаш?

  • Водоустойчивост:Частична
  • Диаметър см.:15.2
  • Дължина, обща см.:23.5
  • Захранване :USB
  • Материал:TPR
  • Тегло г.:4760
  • Цвят:Телесен

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!