Количката е празна
Любов- На зимна среща според зодият

Струва ви се, че е навън е адски студено и по-разумното решение е да си останете вкъщи, но пък зимните срещи са понякога много по-забавни и разгорещяващи, отколкото може да предположите. Ето как си представят своята зимна среща отделните зодии.


Овен

Овните са огнени дори през зимата и студът няма да им попречи да се по-въргалят в снега. Идеалната зимна среща за тях би била с шейна в парка, спускайки се с половинката си по малки склонове. Или биха заложили на нещо по-екстремно като ски и сноуборд. Овните са авантюристи и пълни с адреналин, така че зимната среща с тях ще е запомняща се.

 

Телец

Телците са пълна противоположност на Овните. Не обичат външните занимания, защото им е мокро, студено и стават твърде мрънкащи. Но пък обичат зимата, защото обожават времето, прекарано с половинката им пред запалената камина. За тях това е идеалната зимна среща. Пък и на топло биха могли доста по-добре да оползотворят времето заедно.

 

Близнаци

Близнаците са романтици и си падат по зимните разходки, хванати под ръка с любимия човек. Закачливи са и лесно се отегчават, така че не си мислете, че разходката ви ще е супер спокойна. Очаквайте бой със снежни топки и или друга игра. А след това няма нищо по-хубаво от чаша горещо питие и романтичен филм на топло у дома за един Близнак.

 

На зимна среща според зодията

 

Рак

Раците са домошари, особено през зимата, когато студът крайно ги демотивира да излизат. Обичат комфорта на домашния уют и с радост биха го споделили с половинката си. С удоволствие биха приготвили вкусна вечеря, а след това ще се отдадат на пижама парти с партньора си.

 

Лъв

Лъвовете са много изобретателни по отношение на зимните срещи.Падат си по активните занимания, така че очаквайте да ви заведат на кънки на лед, например. После следва разходка с файтон, който ще ви отведе до коледния базар, където ще получите чаша греяно вино и страстна целувка за сгряване през студения зимен ден.

 

Дева

Девите са способни да ви построят снежно укрепление и да поиграете на бой със снежни топки. После ще ви заведат на разходка до огромната елха пред кметството, така че да видите включването на коледните лампички, когато се стъмни. Ще ви поканят вкъщи и ще ви приготвят най-вкусния горещ шоколад, а накрая ви очаква най-романтичната вечер с тях.

 

Везни

Везните ще ви закарат в парка, за да се потъркаляте дружно в снега и задължително ще се погрижат да има достатъчно снимков материал от зимната ви среща. Но бързо ще ви завлекат у дома, защото не си падат особено по студа. И с чаша горещо питие ще разглеждате уловените от фотоапарата моменти.

 

Скорпион

Очаквайте Скорпиона да ви закара на спа уикенд през зимата, така че да се наслаждавате на горещи минерални басейни по бански, докато навън вали сняг. След джакузи, сауна и горещ секс под душа. Дори и да успеете да ги изкарате навън за кратка разходка в снега, бързо ще успеят да ви прелъстят и да пожелаете възможно по-скоро да ги съблечете на топло обратно в хотела.

 

Стрелец

Пригответе се за приключения със Стрелците. Ще ви организират най-авантюристичната зимна среща, след която може би ще сте премръзнали, но още по-влюбени. Очаквайте да изкатерите някой връх на планина в най-голямата снежна виелица, да хапнете вкусна супа в хижата на върха и да се върнете с лифта, докато пиете греяно вино.

 

На зимна среща според зодията

 

Козирог

Козирозите са традиционалисти. Обичат излизането на заведение през зимата с партньора им, а на връщане да направят някой снежен човек, да се снимат до него и да се приберат да гледат филми по пижами на топло вкъщи.

 

Водолей

Камина, чаша чай, меко одеяло и хубав филм чудесно се връзват в представата за идеалната зимна среща за един Водолей. Домашно приготвени курабийки също са за предпочитане, за да стане срещата още по-сладка.

 

Риби

Рибите могат да ви устроят пътуване до замръзнало езеро и каране на кънки отгоре. Ще ви запалят огън, за да се стоплите, и ще си приготвите нещо вкусно навън сред природата. А на връщане в колата е гарантирано, че ще се смеете много, докато пеете или си разказвате вицове.

« назад