Количката е празна
Кои храни действат като афродизиак при мъжете
Праскови, портокали и грейпфрут / витамин С
Освен, че карат устата да се пълни със слюнка и да иска да оближе нещо сочно, плодовете богати на витамин С с поне 200мг. на ден подобряват броя и мобилността на сперматозоидите. В университетско проучване, 30 мъже с репродуктивни проблеми успели да забременят партньорките си след 60 дни на приемане на Vitamin C, като при някои фертилитетът бил възстановен след само 4 дни.

Спанак
Спанакът може да не звучи като най-сексапилната храна, но има съдоразширително действие върху организма, казват Японски учени. По-добрият кръвотпоток в гениталиите подсигурява по-силна ерекция. 

Червено вино
Италиански учени наскоро са открили, че антиоксидантите във виното предизвикват продукцията на азотеoystersн оксид в кръвта, което отпуска стените на артериите и засилва кръвопотока в гениталиите на мъжа. 
Важно е обаче да се ограничи приема на чаша - максимум две. Повече от това и алкохолът започва да убива сексуалната мощ.

Стриди и миди
Мидите си имат репутация на перфектния афродизиак, тъй като наистина са свързани със сексуалната функция. Те съдържат най-много цинк от всяка друга храна. Вярва се, че този минерал спомага производството на тестостерон и сперма.

chocolateЧерен шоколад
Черният шоколад (80% и повече) съдържа фенилетиламин, който освобождава в тялото същите ендорфини, които се задействат по време на секс и целуване. Фенилетиламинът също засилва желанието между двама души, според проучване публикувано в Журнал на Американската Диетична Асоциация.

Джинджифил
Джинджифилът и неговата закачлива пикантност засилват производството на тестостерон у мъжа, подобряват качеството на спермата и увеличават кръвопотока в гениталиите - повече желание и по-мощна ерекция! Една лъжичка три пъти седмично е достатъчна, за да се наслади човек на позитивните ефекти на джинджифила.

Кисело мляко
Българите знаем, че киселото ни мляко е вълшебно - и наистина е така. Само една кофичка съдържа 20% от витамин В12 за енергия и издържливост, както и 12% от дневната доза калий, минералът, който засилва циркулацията и прави ерекцията мощна!

Вкусният секс е отличен, оргазмичен секс! Надяваме се тези няколко предложения да възбудят кулинарното ви въображение и да изненадате половинката си със сластни, здравословни вкусотии, които после да се отплатят повторно в спалнята!
« назад