Количката е празна
Към всички продукти
% Ново Kamagra Jelly – 7 пакета Камагра желе/Гел Kamagra Jelly – 7 пакета Камагра желе/Гел

Kamagra Jelly – 7 пакета Камагра желе/Гел

28,00 лв.21,00 лв.

Марка: Ajanta

Опции за покупка
Базова цена:

21,00 лв.

Моля изберете

От няколко години насам Камагра гел / Kamagra GEL се доказва убедително в света на възбуждащите продукти. Потреблението надминава продукти като Виагра, спасявайки и подобрявайки сексуалния живот на хиляди двойки.

Камагра Гел / Kamagra oral jelly – описание на продукта

 

KAMAGRA орално желе / ​​KAMAGRA гел / желе е най-евтиният и най-добрият сексуален стимулант на пазара, давайки на мъжете множество дълготрайни ерекции. Продуктът има единствена по рода си консистенция на овкусено плодово желе. Съставката, която действа активиращо за задържане на ерекция в този продукт е Силденафил (Sildenafil). Добре позната съставка, която се съдържа и във Виагра.

Мъже, които имат проблеми със задържане на ерекция или изобщо със получаването на такава, приемат Kamagra oral jelly и са изключително доволни от резултата. Техните жени също, помагайки на себе си, вие ще удовлетворите и сексуалната нужа на вашата партньорка.

Ефективността от приема на KAMAGRA GEL / Камагра гел / се състои в следното:

 

  • ако не можете да получите ерекция след сексуална стимулация – Kamagra jelly подпомага получаването на качествена ерекция, след което ще можете не само да повторите веднага, а дори и за трети път ерекцията ви е гарантирана.
  • ако не можете за задържите вашата ерекция - с помощта на Камагра Гел, можете спокойно да забравите този проблем, той вече няма да съществува. Действието на оралното желе трае около 4-5 часа, през които ще можете повече от веднъж да правите секс и да получавате ерекция без никакъв проблем
  • бързо свършване (преждевременна еякулация) – това е най-често срещания проблем при мъжете, който може тотално да ви изложи и да разочарова жената срещу вас. За да избегнете подобна неловка ситуация, приемайки Камагра ГЕЛ, вие спокойно можете да забравите опасността от бързо свършване. Качеството и стабилността на получената ерекция след приема на Kamagra jelly / Камагра гел гарантирано ще удължат сексуалния акт.

Да обобщим – Kamara jelly ще ви помогне да получите здрава ерекция, която да задържите достатъчно дълго време и да избегнете бързото свършване.

Защо Камагра Гел / Kamagra jelly набира такава популярност?

 

Kamagra GEL е много добре разработен продукт, лесен за употреба, напълно безвреден и винаги ефективен. В една кутия се съдържат общо 7 броя желета със страхотен вкус, които можете да приемете орално (или разтворени във вода) навсякъде и по всяко време.

Камагра гел набра популярност, тъй като това е един от най-евтините разботещи продукти за получаване и задържане на ерекция. Осигурявате си качествена ерекция на ниска цена. Приема е изключително лесен и безопасен, можете да приемете желето Камагра навсякъде и да се подготвите за хубав секс. Компактните опаковки на плодовото желе Камагра позволяват възможността да бъдат навсякъде със вас и да ги използвате по всякакъв начин.

Kamagra oral jelly до момента превъзхожда всички останали продукти, като цена и качество.

Как да приемете Камагра гел / желе?

 

Приема се орално едно пакетче от плодовото желе Камагра гел (100мг) около 30-40 минути преди секс. Задължително трябва да има сексуална стимулация, за да получите ерекция и да задействате Камагра гел. Ефекта от приема продължава в рамките на 4-5 часа, през които ще можете да повторите и да получите отново ерекция не само веднъж, а повече пъти!

Внимание: не превишавайте дневната доза – в рамките на 24 часа се приема само един брой желе от 100мг. Kamagra не трябва да се използва с препарати, съдържащи нитрати.

Kamagra или KAMAGRA орално желе / ​​гел / желе е най-добрият стимулатор за секс с най-ниска цена и най-достъпен на пазара. С помощта на този мощен продукт, вие ще задоволите вашата дама по неповторим начин.

Защо да изберете Камагра гел / желе от нас?

 

Качеството на продукта за нас е на първо място, защото ние държим на клиентите си. Нашата Камагра гел / желе превъзхожда по качество, защото ние зареждаме продукта от единствения сертифициран производител AJANTA pharma. Директно от там доставяме Kamagra oral jelly – зелена на цвят, защото тя е най-силна и качествена. По този начин най-добрия продукт Камагра гел достига до нашите клиенти.

Доставка:

Напълно безплатна доставка в цялата страна. До вашият адрес или до офис на нашите партньори Ekont и Speedy. Пратката ще бъде дискретно доставена, за да нямате притеснения при получаването.

Насладете се на сексуалния акт с вашата партньорка и разбийте стереотипните представи за ''бърз секс'' ;)

Камагра Гел (Kamagra Oral Jelly) информация за продукта и интересни факти

Отстъпки:

5 кутии / 95.00лв

10 кутии / 180.00лв

 

Разгледайте категория "Възбуждащи" за още сходни продукти


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!