Количката е празна
Към всички продукти
Ново KAMAGRA ORAL JELLY / КАМАГРА ГЕЛ – 7 ПАКЕТА KAMAGRA ORAL JELLY / КАМАГРА ГЕЛ – 7 ПАКЕТА

KAMAGRA ORAL JELLY / КАМАГРА ГЕЛ – 7 ПАКЕТА

21,00 лв.

Марка: Ajanta

Опции за покупка
Базова цена:

21,00 лв.

Моля изберете

Kamagra Oral Jelly: сашета 100mg,

Какво представлява Kamagra Oral Jelly?
Kamagra Oral Jelly са сашета с желе от 100 mg, по-лесни за поглъщане от стандартните таблетки. Има вариация на вкусове: мента, шоколад, банан, портокал, манго, ягода, ананас и ванилия.Kamagra Oral Jelly е продукт създаден и предназначен за мъже. Тя има добър ефект при овладяване на преждевременната еякулация и удължаването на ерекцията. По време на сексуална възбуда в мъжкото тяло се произвеждат два хормона – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. В Kamagra Oral Jelly се съдържа съставката силданафил . Това вещество възпрепятства PDE-5. Докато действа Камагра задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция за по-дълго. Това не е афродизиак и затова сексуалната стимулация е задължителна, за да може Kamagra Oral Jelly да бъде ефективна.

Как действа Kamagra Oral Jelly?
Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.
L-аргинин
Подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.
Йохимбе
Доказано е, че увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.
Женшен
Засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.
Трибулус терестрис
Нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр, тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя и подвижността на сперматозоидите.

Как се приема Kamagra Oral Jelly
Изстискайте съдържанието на едно саше в лъжица и приемете с хладка вода 20 минути преди сексуален контакт. Тази форма на Камагра се усвоява знчително по-бързо от организма и действието трае от 4 до 6 часа. Приемът на храна и напитки преди и повреме на приема намаляват действието на продукта. Препоръчителната дневна доза е до 1 саше на 24 часа.

Кога се приема Kamagra Oral Jelly
Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. С нея се постига положителен ефект при:
– овладяване на преждевременната еякулация
– задържане на ерекцията
– повишаване на сексуалната способност и либидото
– подобряване на физическата и психическата мощ
– увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите

Нежелани ефекти
Kamagra Oral Jelly е практически безвреден, но от време на време се срещат следните нежелани ефекти:
-Зачервяване на лицето
-Главоболие
-Запушен нос
-Раздразнение на очите
-Леко гадене
Тези нежелани реакции са свързани с дехидратация и обикновено намаляват чрез увеличаване на приема на вода.
Kamagra Oral Jelly може да предизвика сериозно засилване на ефектите на лекарства, наречени нитрати, и донори на азотен оксид като амил нитрит („попърс”). Те се използват често за облекчаване на болка в гърдите. Не трябва да употребявате Kamagra Oral Jelly, ако вземате такива лекарства.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!