Количката е празна
Към всички продукти
% Ново Kamagra Jelly Women  Виагра за жени Kamagra Jelly Women  Виагра за жени

Kamagra Jelly Women  Виагра за жени

25,00 лв.


Опции за покупка
Базова цена:

25,00 лв.

Моля изберете

Камагра гел е секс стимулант за жени - 5 броя в опаковка.

Сексуалните проблеми при жените са  често срещани. Липсата на желание за секс, проблем за достигане на оргазъм, вагинална сухота, болки по време на секс – това са само част от женските проблеми. Те може да са вследствие на множество фактори.

Не знаете как да се справите с тези проблеми? Камагра Гел за жени (Kamagra jelly women), известен също като „женската Виагра” е специално разработен продукт за дамите, които имат сексуални проблеми. Всяка дама може да си подари страхотен оргазъм с този продукт.

Камагра гел за жени / Kamagra jelly women  - информация за продукта

Камагра Гел (Kamagra jelly) увеличава притока на кръв към гениталиите. Този продукт повишава женското либидо, желанието за секс се засилва и ефекта се усеща малко след прием на оралното желе. Изостря се чувствителността около вагиналната област, като се придава топлина и изтръпване, усещането от докосване и сексуална стимулация ще бъде усетено много по-ясно. Вагинална сухота няма да има, даже напротив.  Отделянето на течностти ще бъде по-засилено, което в комбинация с останалите ефекти от приема ще доведе всяка жена до мощен оргазъм. Камагра Гел ще увеличи желанието за секс на всяка дама. Женското тяло ще бъде по-сексуално активно от всякога!

  • Камагра Гел ще ви даде висока степен на удоволствие и получаване на повече от един оргазми.
  • Камагра гел може да преодолее психически и физически бариери за удовлетворяващ сексуален живот.

Начин на прием:

Едно пакетче Камагра Гел се изпива 20-30 минути преди секс. Оралното желе е с много приятен ягодов вкус, практично и лесно за употреба. Ефекта продължава около 4-5 часа през които можете да се насладите на силна възбуда. Не бива да се приема повече от  1 брой желе на ден.

Странични ефекти няма. Продукта е изграден от билкови съставки, придаващи наслада от приятен вкус и аромат.

Защо да изберете Камагра гел за жени от нас?

Качеството на продукта за нас е на първо място. Нашата Камагра гел за жени превъзхожда по качество, защото ние зареждаме продукта от единствения сертифициран производител AJANTA pharma. Директно от там доставяме Kamagra jelly women – специално разработен за дами. Тестван продукт и използван от милиони жени по цял свят.

За още подобни продукти разгледайте категория „Възбуждащи”

 


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!