Често задавани въпроси (FAQ)

FAQ : Най-често задавани секс въпроси

Виртуалният/чат секс брои ли се за изневяра?

Много хора не смятат разменянето на палави послания и дори реални сексуални wondering womanфантазии с друг човек за изневяра, ако всичко това се случва в чата. Дали е изневяра обаче зависи от партньорите. Запитайте се: имате ли нещо против партньорът ви да прочете кореспонденциите ви? Мислите ли, че това ще го нарани? Ако отговорът и на двата въпроса е „Да”, то вероятно правите нещо нередно.

Помислете какво може да ви липсва от връзката ви, че да го търсите онлайн. Скучно ви е? Не получавате достатъчно секс? Чувствате се пренебрегнати?

Вместо да изкарвате всичко това във виртуален секс, поговорете с партньора си и вижте как можете да оправите нещата. Ако смятате, че това е невъзможно, може би е по-добре да се разделите, за да се виждате с други хора без угризения и без да наранявате никого.

Имам проблем с овлажняването по време на секс и ме боли при проникването. Какво да правя?

Въпреки че вагината би трябвало да се навлажнява автоматично при възбуда, това понякога може да не се случва, или да е прекалено малко като количество.

Една от причините може да е, че жената не е достатъчно възбудена – например, ако твърде бързо преминавате към секса. Другата е, че може просто това да е естественото количество влага, което не е подвластно нито на жената, нито на мъжа. В такъв случай е добре да използвате лубрикант за вагинален секс – на водна основа. Дори малко количество е достатъчно за лесно проникване и никаква болка!

hmm womanЗащо на мъжете им отнема време, докато са готови за повторно правене на секс?

Заради хормоните. Когато мъжът достигне до оргазъм, хипофизната му жлеза отделя комбинация от химикали, които правят „вдигането” след еякулация трудно. Главният виновник за това е химикалът, наречен пролактин. Той не само помага на мъжа да усети удоволствието след секс, но и го принуждава да изчака преди следващия рунд, докато всичко се върне към нормата, т.е, преди мъжът да прави секс.

Изследвания показват, че мъжете с по-ниско ниво на пролактин са готови за повтаряне на акта значително по-бързо.

Да се притеснявам ли, ако партньорката ми има вибратор?

Не, стига да не ви отказва секс, за да се самозадоволява с него. Вибраторът е чудесна играчка, която не е предназначена за да замени мъжете, а за да помогне на жените да разберат как по-лесно достигат до оргазъм, което им помага в интимните отношения по-нататък. Дори можете да използвате вибратора за съвместна, партньорска игра, което ще разнообрази секса и ще ви изкара от рутината. Да, двойките ползват вибратори, за да се самозадоволяват взаимно.

Проблем има, когато тя напълно ви зареже, за да мастурбира с играчката си. Това не се случва задължително, но е възможно. Тогава ще се наложи да говорите.


Срамно ли е да имаш фетиш?

Фетишите са нещо съвсем нормално, въпреки че обществото малко или много ги анатемосва.

Фетишът представлява сексуална възбуда предизвикана от предмет или гледка, като не е задължително той (фетишът) да е пряко свързан със секс. Първо, трябва да знаете, че не сте сами в своя фетишизъм - колкото и странен да ви се струва. Може да си падате по BDSM, пляскане, доминация, субмисия, гъделичкане, ролеви игри, високи токове, крака, гърди, коси и какво ли още не. Повечето фетиши са безобидни и безопасни, но все пак зависи дали не навлизате в екстремните скали – ако се възбуждате от скачане от високи сгради или борба с тигри например, може би трябва да се замислите, преди да направите нещо ;)

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас