Enhancement serum Max Out Bathmate Задържащ серум за уголемяване на пениса

119,00 лв.
  • Марка: BATHMATE
  • Кат. номер: 43466
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Задържащ серум Max Out Bathmate описание:

 

Задържащ серум Max Out Bathmate
 
Първият в света серум за подобряване на jelqing. Създаден с TestostomaxTM, MaxOut е уникална комбинация от 23 компонента, предназначени да засилят мъжкото либидо. Bathmate Max Out "Jelqing Enhancement Serum" определя стандарта, спрямо който ще бъдат оценявани всички останали Jelqing Serum. Инженерите за разработка на Bathmate са работили неуморно, за да гарантират, че в крайната формулировка се използват само най-качествените съставки.
 
Какво е Jelqing (Джелкинг)?
 
Една от най-старите техники за уголемяване на пениса е jelqing, рутинно разтягане на пениса, което се твърди, че датира от древни времена в Близкия изток. Техниката включва изтегляне и разтягане на пениса с цел да го направи по-голям. Jelqing е упражнение, изпълнявано с цел увеличаване размера на пениса. Идеята е, че подобно на принципа, който стои зад изграждането на мускулите, ще разтегнете тъканта на пениса, създавайки микро разкъсвания и зоната ще се сгъсти и разшири, докато се възстановява. По този начин в пениса ще навлиза повече кръв, което ще увеличи размера му.
 
Как се прави Jelqing?
 
Jelqing Tips - The Penis Enlargement - The Penis Enlargement
1. Нанесете задържащ серум Max Out Bathmate
2.Направете с ръката си знак за "ОК"
3.Поставете захватът "ОК" в основата, а с другата ръка придържайте тестисите.
4.Движете захватът "ОК" започвайки от основата - нагоре. Не бива да стискате прекалено силно пениса, не трябва да усещате болка. Достатъчно е да изткласквате кръвта нагоре.
5.Спирате щом стигнете до главичката, тя не трябва да се джелква.
 
Това движение представлява Jelqing и трае около 2-3 секунди.
 
Повторете: около 100 последователни пъти, от 3-5 пъти седмично.
Ако членът стане сух по време на процеса, добавете още от задържащия серум.
 
НЕ бива да се прави Jelqing по време на ерекция, можете да започнете да го правите, когато ерекцията спадне поне на 50-70%. Пенисът трябва да се сравнително отпуснат, за да преминава кръвта през него.
  • Обем ml.:100
  • Тип:Водна основа