Количката е празна
Към всички продукти

elly Jammers Анални разширители, 3 размера, ароматни

62,00 лв.

Кат. номер: 7601
Марка: NMC

Опции за покупка
Базова цена:

62,00 лв.

Моля изберете

Анални разширители, 3 размера, ароматни описание:

 
 
Стимулирайте сексуалния си апетит с тази тройка ароматизирани анални разширители - от най-малката крачка до същинския финал!

Комплект от три анални разширителя от джели в различни цветове. Изработени с класическа форма на анален разширител, който е напълно съобразен с анатомията на ануса. Аналните разширители са не само различни по големина и цвят, но и миришат различно!
  • Малкият анален разширител е оцветен в нежно розово и мирише на грозде. Дълъг е 11см и е широк 1.5 до 2см. Идеален за начинаещи, тъй като е много мъничък!
  • Средният анален разширител е оцветен в синьо и мирише на боровинка! Дължината му е 13см, а диаметъра - 2 до 3см. Подходящ за напреднали.
  • Големият анален разширител е наистина огромен! Оцветен е в червено и има съблазнителна миризма на ягода! Дълъг е 16см и е широк от 3 до 4см.
Комплектът е идеален за начинаещи, които смятат да използват анални разширители. В началото е препоръчително да започнете с най-малкия анален разширител, след което постепенно да преминавате към по-големите. Широката основа на всеки разширител ще ви осигури безопасна и комфортна игра!

Използвайте само с лубриканти на водна основа и почиствайте след всяка употреба!

Материал: Желе
Дължина, обща см.: 15.5
Диаметър см.: 4
Особености: Размери на останалите дилда: 2.5/10 ; 3.5/12 см.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!