Дилдо AMOR Stubs candy roseс вакуумна основа 13.5 см

115,00 лв. 98,00 лв.
  • Марка: FUN FACTORY
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

С любов към детайла: Дилдо AMOR с вакуумна основа


Описание на продукта:

 

Amor от Fun Factory оправдава името си. Той ще стреля във вашите центрове за удоволствие като стрелите на Купидон в сърцето. Със своята еластична, гладка повърхност, малкото човече е супер удобно за използване. Стъпалото просто смуче гладки повърхности, така че да имате изключителна свобода на ръцете - с други думи: без досадно задържане! Разбира се, това също означава, че той седи удобно в коланите.

 

Със своите 13,5 см той има мъжки формат, за който със сигурност ще си струвате парите. В допълнение, красивият амур може да се отоплява или охлажда и можете също да го заведете в банята. Разнообразието определено е неизбежно!

 

Купидонът е изработен от 100% висококачествен медицински силикон и е приятно гъвкав и лесен за грижи. Малкият определено е всичко, което бихте очаквали от класическа любовна играчка. Така че разопаковайте и се забавлявайте!

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Аморът трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, тъй като лубрикантите на силиконова основа могат да повредят материала. Изплакнете играчката внимателно с малко сапун и вода след употреба. Почистващ препарат за играчки може да се използва и за дезинфекция.

Подробности:

  • 100% силикон
  • Дължина: 13,5 см
  • Ø 3,5 см
  • подходящ за анален секс