Delivery / Доставка

С натискането на бутона Изпращане, официално приключвате и изпращате поръчката си. Ние ще Ви се обадим на посоченият телефон, за да потвърдите. Съветваме Ви да въвеждате коректни данни, за да доставим успешно желаната покупка.

Доставката се извършва с куриерска фирма, която доставя на територията на цяла България, в рамките на 48 часа от потвърждаване на поръчката.

Поръчаната стока се изпраща напълно анонимно, в дискретна опаковка. Името Libidozone не фигурира в пратката, а описанието на стоката може да бъде представено като козметика и др. Дори куриерът няма да разбере какво доставя, така че дискретността Ви е гарантирана.

Може да платите стойността на поръчката на куриера, при получаване (наложен платеж), както и в момента на изпращането и - с дебитна/кредитна карта през системата на Борика или ePay.

Може да изберете доставка със Спийди или Еконт/уточнете в коментар/

* Поръчки от и над 20.00лв - безплатна доставка!

* Безплатна доставка без лимит на сумата,само при използване на промо код!

* Експресна доставка за гр.София до 3ч - 10.00 лв.

- Експресната доставка отнема 3 часа и се изпълнява само на територията на София, в работни дни, от 9:00 до 22:00 часа. За да получите експресна пратка, е необходимо да я заявите най-късно в 17:00 часа. Експресна доставка през уикенда, с уговорка на посочения телефон 0876 80 63 72