Crystal glass eggs Вагинални топчета за кегел от стъкло

55,00 лв.
  • Марка: NS NOVELTIES
  • Кат. номер: 45507
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Вагинални топчета за кегел от стъкло описание:

 
 
Вагинални яйца за кегел, от стъкло - съчетай полезното с приятното!

Тези вагинални топчета, оформени като яйце, са средство както за физическо удоволствие, така и стягане на вагиналната мускулатура, което е предпоставка за повишен нервно-мускулен контрол и интензивност на оргазменото изживяване!
 
Могат да се носят както у дома, така и навън – вашата малка, възбуждаща тайна!
 
Комплектът включва две яйца. Можете да ги използвате заедно или поотделно. Да не се поставят анално!

Характеристики:
  • Размер подходящ за използване от всяка жена;
  • Не само удоволствие, но и полезни упражнения за тазовите мускули на жената;
  • Издържливо стъкло;
  • Изключително хигиеничен материал, лесен за поддръжка;
  • Препоръчително е да се използват с лубрикант на водна основа;
 
 
Как се правят кегелови упражнения
 
За да усетите по-добре мускулът, който се опитвате да стегнете, опитайте докато уринирате внезапно да спрете струята. Мускулът, който спира урината е същият мускул, който ще тренирате. Опитайте отново след като се изпишкате. Стегнете и задръжте този мускул колкото можете, след което опуснете и повторете. Това е!
 
Разбира се, има много опции за изпълнението на кегеловите упражнения – и както при обикновени тренировки упражненията стават все по-предизвикателни, така и при кегел можете да напредвате с различни методи.
 
Най-лесно е с вагинални топчета/яйца. Те са незабележими, докато се носят, и могат да се ползват по време на ежедневни дейности - докато работите, пътувате, ходите навън и тн. Когато във влагалището има предмет, тялото инстинктивно ще се опита да го задържи, за да не изпадне. 
 
Какви са бонусите от кегеловите тренировки?
 
1. По-добри оргазми
Когато жената получава оргазъм, мускулите на влагалището се съкращават и изпращат вълни на удоволствие по цялото ви тяло. Тазовите мускули всъщност са отговорни за тази невероятна наслада. Когато ги тренирате и поддържате във форма, ще имате още по-силни контракции по времена оргазъм .
 
2. По-стегната вагина
Както при тренировките за цялото тяло, ще забележите че колкото по-силни стават мускулите ви, толкова по-тясна ще става вагината. Това означава, че по време на секс ще усещате проникването на пениса много по-добре от преди, но и вашият партньор ще го усети също!
 
3. Контрол над пикочния мехур
Ако сте раждала или винаги сте имали слаб контрол над пикочния мехур, положителният ефект от кегеловите упражнения ще ви зарадва приятно. Здрави тазови мускули значи по-добър контрол над всичко, което се намира там!

Материал: Стъкло
Дължина, обща см.: 4.4
Диаметър см.: 2.5
Цвят: Розов