Количката е празна
Към всички продукти

Condom My Size 49 Презервативи My Size 47/ 49/ 60/ 64/ 69

2,10 лв.

Кат. номер: 2036
Марка: MY.SIZE

Опции за покупка
Базова цена:

2,10 лв.

Моля изберете

Презервативи My Size 47, 49, 60, 64, 69 3.119 см описание:

 
 
Вече има презервативи, които предоставят на господата с по-тънък размер удобство и комфорт! My Size 49 са страхотни кондоми с по-малък диаметър (3.119см) и по-малка дължина (16.3см)!

Презервативите са удобни и максимално тънки, за да се насладите на чувствен секс без притеснения! При правилна употреба са изключително издържливи и ще задоволят всеки вкус!

My Size са единствените презервативи, които предлагат толкова много размери! Насладете се на страхотен и безопасен секс с тях!

Обиколка на презерватива: 9.8см

Презервативът пасва най-добре на пенис с обиколка до 11см
 
За различен размер,запишете номер в коментар на поръчка.

За да разберете кой е подходящия за вас размер, използвайте следната таблица като ориентир:


Колко е голям моят пенис?

Как се измерва дължината:

1. Пенисът трябва да е в максимално еректирало състояние.
2. Началото на линийката (0cm) се допира до предната коремна стена (там, където пенисът докосва тялото). Не натискайте линийката!
3. Връхчето на главичката на пениса се счита за крайната точка. Обърнете сантиметрите в милиметри.
4. Повторете измерването 2-3 пъти в различни дни, като е желателно да не сте свършвал 24 часа преди това (ерекцията на мъжа може да варира и невинаги да бъде максимална).

Как да измерим дебелината:

Най-лесният начин да измерим дебелината на пениса е чрез използване на измерителен сантиметър (шивашки метър на ролка), който се увива около пениса.

1. Пенисът трябва да е в максимално еректирало състояние.
2. Началото на измерителния сантиметър (0см) се поставя в най-дебелата част от тялото на пениса, след което измерителната лента се увива око ствола, докато не стигне до началната точка. Обърнете сантиметрите в милиметри.
3. Отново е препоръчително да измерите няколко пъти, в различни дни.

Изчисление на размера: Получените числа (отделно за дължина и за дебелина) се събират и делят на техния брой (т.е, ако за три дни сте отчели 19, 18, 18.5см ги събирате и полученото число делите на 3) и ще получите средната ширина и дължина на вашия пенис, която се счита за коректна.

Как да определим кой презерватив пасва на пениса:

1. Дължината се измерва без резервоарчето, тъй като то трябва да остане свободно, за да се напълни с еякулационната течност.
2. Ширината се измерва, като презервативът се сплесне на равна повърхност. Пример: ако ширината на един кондом = 52мм, то неговата обиколка е равна на ширината х2, т.е 104мм. Имайте предвид, че при всички кондоми е възможно да има допустима разлика от ±2mm.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!