Количката е празна
Black ant (черна мравка) 6 Х 2000 mg

Само тук и сега!

Поръчай Оригинална Черна Мравка от ТУК!

Черна мравка е секс стимулант на таблетки, който е бленда от няколко много ефективни за мъжкото здраве компонента. Продуктът е развит в САЩ през 2003г. и за разлика от класическата Виагра/Pfizer показва по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията по-дълго.

  • Опаковка: 6 таблетки х  2000мг.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate, Euryocoma longifolia, Johimbine, Tribulus terrestris, Ginseng, Cordyceps Sinensis, Snow Lotus, Saffron, Snow and HID Yak Testicular Deer, Seals

 

Описание и факти за част от съставките:

 

Cordyceps Sinensis: 

Кордицепсът е  много рядка гъба с уникален цикъл на развитие. Тя паразитира на гъсениците на определен вид пеперуди. При приближаване на гъсеницата гъбата изхвърля спори, които проникват в нея през кожата. Спорите прорастват едва когато гъсеницата се зарива в земята, за да прави пашкул. За  отбелязване е, че загиващата гъсеница не гние – вероятно кордицепса произвежда вещества, които възпрепятстват процесите на разлагане. Във връзка с това в онкологията го назначават при некроза на инфилтратите и той спира процесите на некроза.

Чудесата на гъбата Кодицепс са познати в Китай от най-малко 1000 години, и гъбата там се счита за национално съкровище, скъпоценен и свещен тоник. Като хранителна добавка тя повишава енергията и жизнеността. Кордицепсът е една от най-безопасните медицински храни. Гъбата се използва за съпътстващо лечение на чернодробни заболявания, рак, ангина, пекторис, сърдечна аритмия, бронхиални проблеми, анемия, туберколоза, жълтеница, емфизема,  безплодие и сексуални проблеми.  В традиционната китайска медицина подхранва Ин, стимулира Ян и съживява меридианите на белите дробове и бъбреците.

Китайската народна медицина от векове наред познава позитивното въздействие на тази гъба върху човешкия организъм. Повече от хиляда години Cordyceps subsessilis е най-популярният тоник в Китай, а днес тя се превръща в обект на многобройни изследвания в различни лаборатории, доказващи нейните качества.

В състава на кордицепс могат да бъдат открити 77 микро- и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими аминокиселини и ненаситени мастни киселини, полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин Е и С, цинк и селен. Освен това, тя е източник на вещества с доказани фармакологични свойства (напр. кордицепин), а анаморфът на Cordyceps subsessilis е източник на циклоспорин, който играе ролята на имуносупресор – потиска имунната система при трансплантация на човешки органи.

Cordyceps Sinensis (Dong Chong Xia Cao) е една от най-ценните медицински гъби, която емного добре позната и важен елемент втрадиционната китайска добавка. ДнесCordyceps Sinensis е много широко използванкакто при клиничните лекарства и като битовосредство за защита. При проучвания, DXNCordyceps е обогатен с хранителни вещества, които съдържат анти-рак, анти-тумор, анти-инфекциозен агент. Освен това е и природентранквилизатор или антидепресивносредство, както и подобрител на кръвта запациенти с анемия. Също така е добреизвестен като пазител на бъбреците и белите дробове. Особено по време на пандемията от грип A (H1N1), който широки спредове като горски пожар, DXN Cordycep е много добърщит за защита на белите дробове и дихателните пътища. Както повечето от ядливата гъбички, DXN Cordycep е обогатен с хранителни вещества- Cordycepic Acid, Cordycepin, Glutamid Acid, Phenylalinene, Proline,  хистидин, валин, Oxyvaline, аргинин, аланин, Манитол, Витамин В12, Полизахариди.

Snow Lotus: 

Това растение има няколко наименования: обърната сосюрея, снежна сосюрея, синдзянски планински лотос. То представлява цвете, което расте върху скали, каменисто-чакълести склонове и едро-песъчливи почви на древни морета на надморска височина между 3000 – 4500 м. Основният му ареал на разпространение е Източен Сибир и високите планини в Монголия, Китай и Тибет.

Свързано изображение

Според легендата това цвете идва на земята от Млечния път, от съзвездието Тай, между звездите Нюлан (Niulang) и Джин-ю (Zhinu). Планината, свързвана със снежния лотос, е Тиентайшан.

Когато Джан Бодуан излага своите знания за вътрешната алхимия в трактата „Уджън пиен“ (Wuzhen Pian 悟真 篇, „Писание за разбирането на Истината“), той отделя особено внимание на ролята на снежния лотос за формирането на златния еликсир.

В знаменитата колекция „Сборник с даоистки писания“, където са изредени деветте билки за постигане на безсмъртие, снежният лотос отговаря на една от деветте вида енергия, които човек може да развива.

Химичен състав

В състава на снежния лотос са открити над петдесет съединения, а именно: бета-стиостерол, умбелиферон, 4-хидроксиацетофенон, скополетин, изоскополетин, сюилян ланктон-метил 3-(2, 4-дихидроксифенил) пропаноат, апигенин, неоехинулин, даукостерол, скополин, сюилян ланктон-8-Н-бета-D-глюкозид и апигенин-7-глюкозид, апигенин-7 лутинозид и сирингин.

Заради това богато съдържание екстрактът от това растение присъства в състава на над 200 препарата в китайската медицина. Днес силата на снежния лотос се използва широко в козметиката, заради съдържанието на флавоноиди, алкалоиди и витамини от групата В.

Особености

Уникалното в това растение е, че то трябва да се приема в определено състояние или на височина не по-малко от 3000 метра. С други думи, за да се усвои високата енергия на това растение, е необходима съответната подготовка, настройка. В даоистката алхимия снежният лотос се приема след определена система от практики, изменящи състоянието на тялото.

Показания при прием

Като всяка друга билка на безсмъртието снежният лотос има многофункционални свойства. За да се постигне действителен ефект обаче, изключително важно е настойката да се приема на празен стомах.

  • Укрепване на мозъка, подхранване на костния мозък
  • Подхранване на ендокринната система
  • Пречистване на кръвта
  • Укрепване на черния дроб
  • Укрепване и възстановяване на репродуктивната система
  • Подхранване на матката
  • Възстановяване на клетките
  • Възстановяване на тялото след вътрешни увреждания

 

Тибетците използвали снежния лотос за лекуване на високо кръвно налягане, различни заболявания на кръвта, здравни проблеми, свързани с бременността и менструацията. Тибетските лекари казват, че лечебните свойства на растението са най-изявени по време на цъфтежа (преди да започнат да се образуват семена). Това означава, че събирането на снежен лотос трябва да се случва от края на юли до началото на септември.

http://www.olegcherne.ru/proekti/11-591-snezhen-lotos/

Saffron:

КАКВО Е ШАФРАНЪТ

Шафранът е познат на човечеството повече от 4000 години. Известен като най-ценната и скъпа подправка в света, той е част от цвета на минзухара Crocus Sativus.

През Средните векове незабравимите аромат и вкус на шафрана го превръщат в една от традиционните подправки във френската, испанската и италианската кухни в Европа и почти всички източни.

Saffron flower and jar 2

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Шафранът има голямо разнообразие от свойства, което го прави най-скъпата и ценна подправка на земята. Използва се при повече от 90 заболявания и има успокояващо, антидепресивно действие.

Смята се също, че забавя стареенето и действа като афродизиак. Като подправка, шафранът придава незабравим аромат, вкус и цвят на храни и напитки.

В миналото е бил използван за оцветяване на дрехите на кралски особи. Употребата му с тази цел е била забранена на обикновените граждани. Тъй като уникалните качества на шафрана са били смятани за божествени, будистките монаси са оцветявали ритуалните си облекла само с шафран.

 

 

Обща информация за Черна мравка/Black ant:

 

Черна мравка е развит след 8 годишни изследвания в биотехнологичните лаборатории в Лос Анджелис, САЩ през 2003г. като продукт за стимулация на мъжкото здраве. Понастоящем е най-популярният секс-стимулант на пазара. Той представлява бленда от пет много ефективни за мъжката потентност компонента. За разлика от много продукти, той няма странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията Ви по-дълго време.

Действие: Комбинацията от Силденафил, Трибулус терестрис, Йохимбин-мощен афродизиак- и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко, гарантирани!

 

ВАЖНО:  Черна мравка (Black ant)  действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка Черна мравка ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти! 

Гарантирано действие до 20 часа след прием. 

Поръчай Оригинална Черна Мравка!

Black Ant е един от най-предпочитаните сексуални стимуланти от мъже.

-Подпомага увеличаването на мъжкото либидо
-Подпомага повишаването на мъжката потентност
-Допринася за по-добра и качествена ерекция
-Дава енергия и издръжливост
-Подпомага за по продължителна ерекция
-Действието може да продължи до 48 часа
-Подпомага изгарянето на мазнините
-Увеличава силата и допринася за по добро самочувствие на мъжа
-Натурален продукт, съставен от билкови екстракти
-Лечебен ефект при проблеми с простатата

-При продължителна употреба на Черна Мравка,се наблюдава уголемяване на пениса

Съдържание на 100 билки.
Приема се по 1 таблетка максимум за 24ч,10-15 минути преди полов акт с топла вода.
За подобряване на здравословното състояние,вземете 1 таблетка,на всеки три дни.

 

За  продукта получавате 100% Гаранция! Отзиви доказали се във времето,продукт който ще ви помогне не само за сексуалната мощ,а и за здравословното състояние при мъжете! 

Вземете безплатна таблетка сега/доставката е за сметка на получател/и очакваме вашите отзиви :)

« назад