Количката е празна
Как да увеличим размера на пениса си?

Маркетолозите твърдят, че удължителите, вакуумните устройства, хапчетата и лосионите могат да увеличат размера на пениса. Но работят ли методите за уголемяване на пениса?

Размерът на пениса е често срещан източник на безпокойство . Това е предизвикало многомилионно разширяване на пениса или подобряване на мъжете в индустрията.

В тази статия ще разгледаме ефективността и страничните ефекти от методите за уголемяване на пениса. Също така ще се обсъди средната дължина и обхват на пениса и кога човек може да пожелае да види своя лекар.

Може ли човек да увеличи размера на пениса си?

Повечето хора, които обмислят лечение за уголемяване на пениса, имат пениси с нормален размер, което означава, че те са с адекватен размер за сексуална активност и уриниране.

Производителите твърдят, че продуктите, включително хапчета, кремове и разтягащи устройства, могат да увеличат размера на пениса. Някои хора обмислят и операция.

Разглеждаме доказателствата за различни методи за уголемяване на пениса по-долу:

 

Тягови устройства

Тяговите устройства имат за цел да увеличат дължината на пениса чрез разтягане на тъканта на пениса. Човек поставя тежест или малка удължаваща се рамка върху пенисa, за да го удължи леко.

Според научен преглед от 2010 г., удължителите на пениса са единствената базирана на доказателства техника за удължаване и резултатите може да се сравнят с резултати от операция за удължаване на пениса. С други думи – тяговите устройства са аналогични по резултат на операцията, но на доста по-ниска цена.

Няколко проучвания са изследвали ефектите на тяговите устройства с различни резултати. Някои резултати предполагат , че устройствата могат да удължат пениса с до 1–3 сантиметра (см).

В повечето от тези изпитания участниците носеха устройствата между 4 и 6 часа на ден. В едно те носеха устройствата по 9 часа на ден.

Изследователите също така проучват дали използването на теглителни устройства преди или след операцията на пениса може да подобри резултатите.

Резултат с изображение за MaleEdge Extra

 

Вакуумни устройства

Вакуум устройство съдържа тръба, в която се побира пениса. Изпомпването на въздух създава вакуум, който изтегля кръв в пениса, причинявайки набъбване.

Хората обикновено използват вакуумни устройства за лечение на импотентност или еректилна дисфункция.

 

Резултат с изображение за Magic Pipe Penis Pump

Хапчета и лосиони

Много различни хапчета и кремове обещават да увеличат размера на пениса. Те са склонни да съдържат различни витамини , минерали, билки или хормони.

Операция на пениса

Има два основни вида операция за уголемяване на пениса.

Увеличаването на пениса включва инжектиране на мастни клетки в пениса. Целта е в някои случаи да се увеличи обхватът или ширината, както и дължината

Процедурата носи рискове. Страничните ефекти могат да включват подуване и изкривяване на пениса. Ако страничен ефект е тежък, пенисът може да изисква отстраняване.

Друг метод за увеличаване на пениса включва присаждане на мастни клетки от други места в тялото върху пениса. Това е по-малко инвазивно и може да добави средно 2,39-2,65 см след 12 месеца.

Въпреки това органът може да загуби 20–80 процента от новия обем в рамките на 1 година след операцията, така че хората може да се нуждаят от множество операции, за да постигнат желания резултат.

Вторият основен вид операция е суспензионното освобождаване на лигаменти. Този лигамент закрепва пениса към областта на срамната област и осигурява подкрепа по време на ерекция. Ако хирург прекъсне лигамента, това променя ъгъла на пениса, което може да го накара да изглежда по-дълъг.

Средно освобождаването на суспензивния лигамент може да увеличи дължината на пениса с между 1-3 см , но степента на удовлетвореност на пациентите и партньорите е ниска. Липсата на подкрепа по време на ерекция може да затрудни проникването.

Подобно на Urology Care Foundation, Американската урологична асоциация заявява, че хирургията за уголемяване на пениса не е нито безопасна, нито ефективна .

Резултат с изображение за tablets pills

 

Среден размер на пениса? Колко малък е малък пенис?

Мислите, че сте по-малки от средното? Вероятно не сте.

Типичният еректиран пенис обикновено е дълъг от 5 до 6 инча с обиколка от 4 до 5 инча. Има повече вариации в размера на хладките пениси.

Някои момчета са наистина по-малки от това. В редки случаи генетиката и хормоналните проблеми причиняват състояние, наречено микропенис - еректиран пенис под 3 инча. Понякога болестта на Пейрони или операция на рак на простатата може да намали размера на човек.

Но проучванията показват, че повечето от момчетата, които търсят уголемяване на пениса, са със среден размер. Те просто мислят, че са под средното ниво.

Много е трудно да прецените размера на собствения си пенис - гледайки надолу, имате лош ъгъл.

Психологията също играе роля. Някои средно големи момчета се обсебват от идеята, че са твърде малки. Има дори психиатрична диагноза: нарушение на пениса. Подобно е на перцептивното изкривяване на анорексиците, които смятат, че са дебели, без значение колко слаби са.

Според едно проучване, по-голямата част от мъжете, които получават операция за уголемяване на пениса, имат това състояние. 

 

Свързано изображение

Проучване за 2019 г. , в което бяха включени 15 521 мъже от цял ​​свят, определи, че:

  • Средният пенис беше 9,16 см, или 3,61 инча (ин), дълъг и 9,31 см (3,66 инча) в обхват.
  • Средният еректиран пенис е бил 13,12 см (5,16 инча) и 11,66 см (4,59 см) в обхват.

Учени изчислили, че 5 процента от мъжете имат еректиран пенис по-дълъг от 16 cm. При още 5 процента ерекционният пенис би бил по-къс от около 10 cm.

 

 

 

« назад