Количката е празна
Любовен хороскоп 2020 за всеки зодиакален знак

Писането на любовна прогноза винаги изисква дипломация, тъй като през всяка година само половината от зодиакалните знаци са предразположени за романтика, докато половината не са.

2020 г. е рядкост - всеки зодиакален знак има силни любовни перспективи. Тази пролет и лято необичаен модел Венера-Марс показва въздушните и огнените знаци (Близнаци, Везни, Водолей и Овен, Лъв, Стрелец) с примамливи възможности на любовта. Мнозина ще срещнат наистина значима любов.

От февруари до септември Юпитер сигнализира за гигантски романтичен късмет за земни и водни знаци (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби). Много Водолеи, например, могат да бъдат дълбоко потопени в похот-базирана връзка (или финансово сложна връзка), когато изведнъж се влюбят лудо в някой друг.

За Скорпионите е точно обратното - похотта ги отдалечава от по-невинната любов. Стрелецът шпионира забележителна перспектива за брак тази пролет, но намира тази връзка в конфликт с неговите кариерни амбиции. Риби изживяват същото. Телецът е най-щастливият любител на зодията тази година, но все пак не бива да се жени.

Девата и Близнаците привличат много почитатели през 2020 г., но и двамата се притесняват, че любовта ще им попречи да се справят с масивни практически проекти.

Умните и късметлиите сред нас ще намерят начин да комбинират тези влияния. Например Стрелец може да се ожени за престижен човек или Близнаци биха могли да съчетаят любовта и семейството. От септември направо през есента на 2020 г. късметът идва почти на всички, които търсят истинско партньорство. Но късметът не е карма. Кармата ни предупреждава да завържем любовните си възли, преди 2020 г. да се затвори.

 

Овен - (21 март-19 април)

Резултат с изображение за aries

Ако сте несемейни, може да бъдете силно привлечени от колега (или някой от общата ви област) през септември. Ако сте женен, бракът е "работа" за първите девет месеца - отчасти защото половинката ви ще ви ангажира в много дела, предназначени да увеличат финансите на вашето семейство.

В края на септември (до края на 2021 г.) всичко това се променя - вълнуващи взаимоотношения се прехвърлят в живота ви! Синглите със сигурност ще срещнат жизнеспособна перспектива за сватба или може да решат да се оженят за продължаваща любов.

Самотният и женен Овен ще срещне много нови бизнес, приятелство и образователни контакти. Ще имате възможност да пътувате далеч. Възползвайте се от тези светли отвори преди Бъдни вечер - тъй като през 2021 г., едва доловимата поредица от забавяния или погрешен избор може да възпрепятства новите любови и да подкопае възможностите.

Февруари се изпълва със социални изкушения, флиртове и лека романтика. Тази пролет и лято носят много привързани обаждания, имейли и посещения, особено през април и юли. Небрежна, приятелска любовна връзка може да започне. Страстен бивш пламък може да пламне отново през април или август. Октомври може да донесе истинска, завладяваща половинка от живота!

Телец - (20 април-20 май)

Свързано изображение

Романтиката е ваша сега през септември - имате късмет в любовта! Не бива обаче да се омъжвате за никого до декември 2020 г. (нито някога да се омъжвате за някой, когото за пръв път срещнете в този период). Затова се забавлявайте, но внимавайте да зашлевите ключалка в бъдещето си.

Бихте могли да срещнете весел, здрав човек, който има чувствена страна, която никога досега не сте преживявали. Отвърнете се бързо, ако почувствате привличане към някой, който вече е женен. Може да бъдете привлечени от двама души.

Физическият ви магнетизъм ще скочи през февруари и март. Това би могло да привлече някой, който изглежда като „лек“ за вас. Но този човек може да ви примами на по-дълбоки, по-любящи места, отколкото си мислите!

Вие сте много приключенски влюбен от август до октомври, когато страстта се издига до ранна височина. Истинската любов е възможна, но приятелската истинска любов е най-добра.

Октомври започва да обръща мислите ви към работа и по-големи заплати - време е да станете практични с любовника или съпруга. Април и август може да донесе стари пламъци - но новите пламъци са най-добри през тази година.

 

Близнаци - (21 май-20 юни)

Свързано изображение

Вашите мисли се съсредоточават върху сигурността и практическите цели до октомври. Ако сте женени, ще усетите нови дълбочини и радости на родителската любов. Ако сте несемейни, ще се почувствате сексуални, а не романтични. И все пак тази пролет и лято ще излъчвате необичаен, мощен романтичен магнетизъм. Някой, който е лудо привлечен от вас, може да ви говори за любов.

Ако търсите любов, не бихте могли да поискате по-сладък отговор. Бракът, който се развива от тази пролет / лято, или ще се разпадне бързо, или ще бъде пропита в трайно домашно блаженство. Огромни сили са в игра.

Късният септември започва дванадесет месеца на весели, експанзивни романтични чувства. Ще бъдете смели, изходящи и нетърпеливи да говорите, когато се почувствате привлечени. Действайте рано на това - любовта, която влиза в живота ви през 2020 г., е по-добра от тази на 2021 година.

Април, август и декември може да донесе стари пламъци - и всеки от тези месеци орее с любовния потенциал. Ще трябва да обмислите защо перспективата за връщане не е работила в миналото. Ако причината беше чисто обстоятелствена, може би любовта ще работи този път наоколо. Ако не, няма да ви липсват нови перспективи!

 

Рак - (21 юни-22 юли)

Свързано изображение

2020 г. носи много приятелства, свързани с работното ви място, децата ви или ежедневните задачи на живот. Ще задействате приятелства и по време на пътуване.

Ако вече не сте привързани, може да срещнете бъдещата си половинка сред тези хора. Тази и следващата година много единични Раци ще формират доживотни връзки. Вашата мъдра, трезва, но мека позиция ще привлече сериозни, практични и амбициозни членове на противоположния пол.

Дивите импулси за взаимоотношения, които нарушиха живота и сърцето ви през последните четиринадесет години, приключиха. Лоялност, изграждане на любовни връзки бавно и силно - това са новата ви реалност.

Социалните функции носят флирта през февруари / март, може би с кариерен сътрудник. Тайната любовна връзка може да разцъфти от април до август. Чувственият ви магнетизъм се разраства през май и юни - но ще духате горещо и студено всъщност в това да се отдадете на някого. Късното лято носи пътувания и много посещения.

От октомври до дълбока 2020 г. късметът ви расте силно в семейните и домашните райони. Но забавянията пречат на този късмет през 2021 г. Затова действайте рано - от октомври до декември 2020 г. - ако искате дете или нов дом.

Лъв - (23 юли-22 август)

Свързано изображение

Обикновено си много романтичен. Но до октомври ще се чувствате по-практични, чувствени и притежаващи, отколкото идеалистични. Ще се интересувате повече от физическата интимност, отколкото от намирането на истинска любов. Искате резултати и няма да имате нищо против да попълните календара си за запознанства с няколко имена. Ако някой играе със сърцето ви, бързо ще отидете на друго място. Отхвърлете всякакви зори на изкушения към извънбрачни или тайни връзки.

Тази пролет / лято ще срещнете пищен, лек, но същевременно магнетичен човек на социална функция. Флиртуваща, остроумна и радостно приятелска любовна връзка може да започне! Ако този човек се появи за първи път в края на март до началото на май, можете да се насочите към сватба по пътя! (Той / тя може да е стар пламък.)

От октомври до края на 2021 г. вашият чувствен подход изсветлява, заменен от личностни наслади, любопитство, пътуване и радост от разговорите. Тази пролетна / лятна романтика може да се задълбочи.

Чувствате „сватбена обич“ към някого през февруари. Някои Лъвове ще се оженят за престижна половинка. Вашият магнетизъм кипи юли / август, но привлича ли грешен човек? Романсът идва силно през декември, но не започвайте да живеете с никого този месец.

Дева - (23 август-22 септември)

Свързано изображение

Връзките влизат в седемгодишна зона на непредсказуемо вълнение. Може да станете дълбоко ангажиран с екзотичен, причудлив, упорит, но завладяващ човек - може би колега. Ако сте женен, половинката ви ще покаже нов аспект на личността: бъдете гъвкави и толерантни!

През септември личният ви късмет нараства до десетилетие, но големи промени в положението на вашето семейство, дом или недвижими имоти могат да пречат на слънчевата ви перспектива - и да осуети вашите любовни планове.

Не позволявайте това да се случи. Мисля. Поемете контрола. Използвайте тези промени, за да служите и да укрепите любовта. Например, смело въведете нов човек на децата си, преместете се в по-добра къща със съпруга или годеника си и т.н. Насочете живота и семейството си към щастливо и светло място!

Някой чувствен (може би роден в чужбина) може да ви гони през февруари / март. Вашият ум е зает с големи възможности за кариера от април до юли, но в тази обстановка може да се появи романтика. Груповата функция май / юни носи много секси човек. Вашата смелост, магнетизъм и дълбоки чувствени желания достигат максимален интензитет през август / септември. Октомври започва година на по-тихата чувственост.

Везни - (23 септември-22 октомври)

Свързано изображение

Оставате в тихо, нискоенергийно настроение до края на септември. Обикновено този дух на ум премества романтиката в кулоарите. Но рядко явление Венера-Марс тази пролет и лято загатва, че сърцето ви може да бъде пленено от човек с очарователен глас и интригуващ ум.

Вашата връзка може да доведе до официална сватба. Този човек може да е от чуждо рождение, сътрудник, минал пламък (ако се появи през април или август) или някой, който вече е привързан към друг. (Избягвайте това последно.)

Вашият спокоен период приключва до октомври, когато ще започнете една изключително весела, енергична и щастлива година. Личното ви излъчване ще се повиши и по-ранната ви любов ще се разшири радостно или ще привлечете два нови ухажора.

Ангажирайте се да обичате тази 2020 г., защото 2021 г. може да ви изкуши да бъдете малко арогантни и в резултат на това можете да загубите добра перспектива за половинка.

Сексуалността ви нараства февруари / март. Старите пламъци ви примамват април, август и декември. Социалните изкушения и флиртове се носят през юли. Вашата чувственост гори като пламък през октомври / ноември.

Скорпион - (23 октомври-21 ноември)

Свързано изображение

През 2020 г. любовта се превръща в приключение - „игрива подготовка“ за истинската любов, която чака на хоризонта. Тази година популярността ви се покачва! Може да срещнете любовта на социална, спортна, политическа или организационна функция. Приемете всяка покана, кандидатствайте за членство, защото група, в която влизате сега, ще благослови финансово и емоционално живота ви за десетилетие напред.

Любовта тази година носи две отличителни характеристики: сексуална сериозност и флиртуваща лекота. Ще си взаимодействате по приятелски  с някой, когото срещнете в края на март и началото на август, но този човек ще излъчва дълбока чувственост, която се оказва лекота на вашия контакт. Бихте могли да сте влюбени, без да знаете!

Пролетният / летният период завършва несъвместими отношения и задълбочава и обвързва добре съчетани. И двамата бихте могли да решите да споделите ипотека, да създадете семейство или да се преместите заедно в този рай за пенсиониране.

Други предизвикват интензивни чувства през февруари / март. Априлският много секси - стар пламък може да е отговорен. Може да обсъдите брака през август, но не всяко парче от пъзела е на мястото си. Октомври-декември носи спокойно време.

Стрелец - (22 ноември-21 декември)

Свързано изображение

Можете да се почувствате разкъсани между амбициите си и личното привличане през тази година. Може да ги комбинирате - например, като се ожените за престижен човек. Сигурно е, че ще имате късмет в кариерата си през края на септември (и след това, по различен начин). Друга сигурност е, че от края на март до началото на август някой (може би двама човека) ще ви предизвика, разочарова, развълнува и ще ви примами силно. Бихте могли да срещнете истинската любов!

И все пак сте сред 12-годишното влияние за „оттегляне“ и няма да се ангажирате лесно. Тихите съмнения ще изтичат под вашето външно желание да прегърнете друг. Дайте на тези качества пълен глас. По този начин ще привлечете само човека, който може да се справи с вашите съмнения, този, който ще ви обича, въпреки (или заради тях).

Може би вече сте срещнали значима любов през януари. Февруари сладко, но тихо. Април, август или декември може да донесе стари пламъци. Романтичното привличане се впуска в мистерия, интимност, обвързаност и следствие май / юни. От края на септември нататък вашата популярност нараства. Леките флиртове могат да ви хванат на място, където мечтите се сбъдват през октомври!

Козирог - (22 декември - 19 януари)

Свързано изображение

Целият живот нежно ви подтиква към дълбоки, трайни и „отразяващи душата“ връзки. До известна степен ще търсите себе си в друга или за някакво отражение на най-дълбоките си амбиции. Тази тема за откриване се отнася както за нови, така и за продължаващи взаимоотношения. Въпросите за вашата лоялност, издръжливост и практичност ще бъдат най-важни в съзнанието на други хора, може би поради различните ви възрасти. Ще трябва да докажете любовта си.

През септември обичта тече нежно, но мощно. Търсете любов в чуждите нации, библиотеки, училища, адвокатски кантори, правителствени служби и туристически центрове.

Любовната връзка ще се движи естествено към сватба. Ако завържете възела преди октомври, бракът ви ще бъде нежен и широкомислен. Ако се ожените от октомври до декември, последващият брак ще засили светските ви богатства.

Февруари / март носи интензивни романтични чувства. Май / юни има конфликт на воля - и привличане. Ще правиш любов или война, или и двете! Един стар пламък може да се свърже с вас отдалеч през август. Разкъсвате се между бързо развиващите се възможности за кариера и привлекателните любовни перспективи от октомври до декември.

Водолей- (20 януари – 18 февруари)

Свързано изображение

През септември вашата интимна, сексуална страна се пробужда щастие и мощно. Ще намерите физическо удовлетворение! Но стриктно избягвайте извънбрачните и други верботни изкушения, особено през август / септември.

Романтика с цялата наивност, невинност и блаженство на Ромео и Жулиета ви очаква от края на март до началото на август. (Ако това започне през април или август, вероятно е замесен стар пламък.) Това може да стане една от любовта на живота ви.

Бихте могли бързо да преминете към по-дълбоки облигации, към споделени финанси, ипотека, може би младо семейство. Може да се наложи да решите между романтика (някой, който е свободен да ви обича) и похот (някой, който не е). Знаеш кое да избереш!

Не започвайте да живеете с някого преди 21 март. Вътрешното ви бъдеще би било едно от спорове. Любовта започва с беседа или кратко пътуване през юни. Октомври 2020 г. до края на 2021 г. носи огромен късмет в любовта и насърчава любителите на Водолея да се женят. Но се оженете преди 2021 г., тъй като тази година може да съчетае късмета на любовта със странна поредица от закъснения и странни условия.

Риби - (19 февруари-20 март)

Свързано изображение

От февруари до октомври не само ще имате късмет в любовта - самата любов ще ви донесе късмет. Вашата скъпа може да ви запознае с доходоносни нови клиенти или бихте могли да се омъжите за някой високо в социално-икономическата скала.

2020 ви предлага поне две възможности да се сдвоите с ярък, весел и почтен човек.

Любовта може да е свързана с правно, религиозно, интелектуално, издателско или международно начинание. Пътуванията и хората, родени в чужбина, ви привличат сега.

Вашата сексуална, интимна страна цъфти тази година. До 24 декември тази тенденция носи чувствена дълбочина, отдаденост и късмет промени в начина на живот на влюбените - например раждане, споделяне на финанси, инвестиции в дом. Но вашите чувствени, интимни позиви биха могли да ви доведат до фина, лепкава капка през 2021 г. Така че действайте рано!

Вашият магнетизъм привлича почитатели през март. Ако искате домашно блаженство, се придвижете с любовта си от средата на май до юли. Романсът преминава към страстно ниво през юли.

 

« назад