Количката е празна
Камагра Гел (Kamagra Oral Jelly) информация за продукта и интересни факти

Kamagra Oral Jelly (активна съставка: Sildenafil) е лекарство под формата на гел, използвано за лечение на еректилна дисфункция при мъже, които по някаква причина са се сблъскали с този проблем. Еректилна дисфункция (ЕД) или мъжка импотентност представлява нарушение на сексуалния живот на мъж поради невъзможност за осъществяване на ерекция или за поддържането й. Смята се, че около 10% от мъжете на различна възраст в цял свят са засегнати от това състояние. Камагра Гел действа, като подобрява кръвообращението в областта на пениса.

Поръчай от най-качествента и силна Камагра гел при нас!


Дозировка на орално желе Kamagra:


Обичайната дозировка е 100 милиграма за еднократно приложение. Никога не се опитвайте да прилагате този гел повече от 1 път за период от двадесет и четири часа. Приема приблизително 30-40 минути преди планираната романтична и сексуална активност.


Противопоказания за употребата на лекарството:

Всички противопоказания се свеждат главно до сърдечно-съдови заболявания.


Съвместим ли е Камагра Гел с алкохол?


Това е един от най-често срещаните въпроси в интернет. Някои хора казват (и това е напълно анекдотично доказателство), че течността им помага да се справят дори ако приемат 100 mg камагра орално желе. Пият умерено, не срещат вредни ефекти. Въпреки че това може да е вярно за някои пациенти, опитът ви ще бъде съвсем различен. Много проучвания предполагат, че е напълно нормално да изпиете чаша или две, преди да се включите в сексуална активност, но винаги силно препоръчваме да избягвате алкохола, ако можете. Трябва да знаете, че алкохолът понижава ефекта на всяко лекарство по някакъв начин. Дори когато е позволено да се пие алкохол с някакво лекарство - не трябва да пиете много.


Друга информация за Камагра Гел:

 • Това лекарство има много различни цветове и вкусове. Банан, ягода, червена боровинка, лимон, киви и много други, всеки гел има 50-100mg активно вещество.
 • Срок на годност: 2 години.
 • Kamagra Jelly няма да работи, ако няма достатъчно сексуална стимулация.
 • Има много изненадващи употреби на това лекарство. Използва се за лечение на планинска / надморска височина, сърдечни заболявания, струйно забавяне и синдром на Рейно. Използва се за борба с рака на простатата и засилва способността за упражнения при възрастни хора.
 • Това лекарство не остава в тялото ви повече от 240 минути.


Как да разширим ефективността на Kamagra Oral Jelly?


Kamagra Oral Jelly 100mg е известен с това, че е едно от най-ефективните лекарства използвано за лечение на еректилна дисфункция в историята. Независимо от това, все още има някои промени в начина на живот, които можете да направите, за да изтриете напълно своята еректилна дисфункция. Някои от тези промени включват:


 • Отказ от тютюнопушенето. Пушенето е вредно за вашето здраве като цяло, не е голяма тайна. Въпреки това, не много хора знаят, че този навик може да доведе и до импотентност.
 • Отслабване. Наднорменото тегло не е здравословно за всички. Хората с наднормено тегло често страдат от загуба на либидо и еректилна дисфункция.
 • Опитайте се да живеете с активен начин на живот. Този е обясняващ себе си. Да останеш активен означава да останеш красив и здрав. Заседналият начин на живот не е от полза за никого.
 • Контролирайте приема на алкохол.
 • Намиране на добър режим на упражнения и намиране на здравословна диета
 • Живеене на по-свободен от стрес живот. Има множество доказателства, сочещи стреса и тревожността като водещи причини за ЕД.

Kamagra Oral Jelly Review - споделени мнения на хора от цял свят, които използват продукта:


Лука: На 65 години съм. Наскоро започнах да имам някои сериозни проблеми с моята ерекция. Лекарят ми предложи това лекарство. В началото имах опасения, защото цялото това изпитание беше срамно. Искам да кажа, че започвах да се чувствам като пълен провал. Както и да е, Kamagra Oral Jelly работеше за мен - жена ми го обича и тя всъщност е в състояние да достигне кулминация всеки път. Понякога два пъти! Като цяло, това е прекрасен продукт. Сега живея щастлив живот, защото имам щастлива съпруга! Не пропускайте това.

Гарет: Обичам това лечение, то е най-силното сред останалите лечения. Също така, желязната форма на Kamagra е просто идеална за тези, които не обичат да дъвчат хапчетата или да ги поглъщат. Имам хапчета за гълтане и бях изненадан и щастлив, че открих лекарство с гел форма. Благодаря на разработчиците! Те мислят за хората.

Нийл: Опитах това лекарство преди около 10 години. На първо място беше само за забавление през уикенда, но по-късно започнах да използвам силденафил само за медицински цели. Здравето ми не е в правилно състояние и това е причината да се сблъскам с еректилна дисфункция. Лекарството работи много леко, винаги се чувствам добре и никога не съм имал странични ефекти, но също така никога не съм се предозирал. 100mg максимум!

 

производител: Ajanta pharma

Поръчай от най-качествента и силна Камагра гел само при нас!

Volume 4

 

« назад