Количката е празна
Поза Ездачка за професионалисти
Поза "Ездачката" е, когато жената "възседне" мъжа отгоре по време на секс и поеме контрола. Тъй като повечето жени се нуждаят от клиторна стимулация, за да свършат, язденето по време на секс е идеалната поза за докосване на клитора по време на проникване. Мъжът лежи по гръб и целият контрол е в ръцете (и краката) на партньорката. Това е една от най-добре познатите пози след мисионерската и кучешката, и дори се препоръчва за бременни жени. 

Разнообразие
Ездачката има няколко различни вариации. Освен стандартната, можете да опитате обърната ездачка (когато сте с гръб към партньора) или Азиатска ездачка (когато сте с лице към партньора, но с коленете нагоре). Разбира се, можете да развържете въображението си и да направите своя собствена вариация. Много подходящ избор е и ако мъжът се е изморил или се оплаква, че върши цялата работа ;) 

Как да направите тази поза още по-приятна?

1. Добавете лубрикант 
 
Като всички други пози, не бързайте да го вкарвате веднага. За "Ездачката" е нужна много влага, която можете да постигнете с поза 69 или с лубрикант.

2. Започнете на тъмно
 
Всяка жена знае, че тази поза изисква доста самочувствие - правите секс лице в лице и сте много свързани с партньора си в този момент. Когато "яздите" за пръв път или го правите много рядко, може да ви мине мисълта, че изглеждате странно за мъжа от този ъгъл (това е само във вашата глава, но все пак), така че не се притеснявайте да го направите на тъмно. Щом свикнете веднъж, самочувствието ще си дойде само и ще даде път на удоволствието.

3. Търкайте се, подскачайте, движете се
 
В тази поза могат да се правят много движения от страна на жената. Разбира се, едно от най-стандартните е да се подскача нагоре-надолу. Търкането напред-назад обаче също е доста приятно - особено за клитора. Можете да се търкате и с кръгови движения, използвайки бедрата си, но това изисква малко повече издръжливост. Да държиш целия контрол бързо може да ви измори - ако се случи това, нека партньорът ви отмени малко, като започне да се движи изпод вас.

4. За Танго са нужни двама
cowgirl
Можете абсолютно сама да свършите и двама ви, но по някое време партньорът ви така ще се възбуди, че почти сигурно ще пожелае да действа. За да се движите и двамата, ще ви е нужна малко координация и ритъм. Също имайте предвид, че ако членът омекне малко, тази поза може да го нарани, ако скачате нагоре-надолу и той се измъкне навън. Никоя дама не иска репутацията на членотрошачка, така че бъдете внимателни.

5. Играйте си със себе си 
 
В поза ездачка е много удобно жената да се докосва където пожелае - клитора, гърдите, с пръсти или с играчка. Така много по-лесно можете да достигнете до комбиниран оргазъм, докато партньорът е проникнал във вас.

6. Умората е нещо нормално
 
Дори йогите и порно актрисите имат нужда от почивка след "Ездачката". Тази поза натоварва бедрата доста, а понякога и ръцете, ако сте се навели напред, така че си дайте време, почивайте си и не бързайте да ставате след като приключите.
 
7. Ролята на мъжа в "Ездачката"
 
Честно казано, това е най-мързеливата поза за всеки мъж - нужно е просто да си лежи. Но все пак, ако искате да участва и той, можете да разнообразите вашия ритъм с движение от негова страна, или да му възложите да се заеме със стимулиране на други ерогенни зони - гърдите, клитора, дупето и т.н.

Мъже, приветствайте самочувствието на партньорката си в тази поза! Много е секси, нали? ;)
« назад