Количката е празна
Задържащ спрей за мъже DOOZ с немско качество

Dooz Delay Spray 14000 произведен в Германия е единственият задържащ спрей, който съдържа витамин E подхранващ и активиращ клетките. Tози нов спрей съдържа натурален витамин Е, който се абсорбира бързо, локалното приложение стимулира клетките и увеличава техните запаси от енергия.

DOOZ 14000 е задържащ спрей за забавяне на еякулацията и удължаване на половия акт. Вече няма да изпитвате неудобство от преждевременното изпразване и незадоволеността на партньорката! Преждевременната еякулация е често срещано състояние, което засяга милиони мъже (75 процента).

Лесен е за употреба! За най-добри резултати са достатъчни 1 до 3 пръскания върху главичката и ствола на еректиралия пенис. След нанасяне се разтрива леко, за да може активното вещество да се усвои от кожата. Ако почувствате леко изтръпване след употреба това не бива да ви притеснява, това изтръпване ще изчезне в рамките на няколко минути.

Да не се превишава препоръчителната доза от 2-3 напръсквания, тъй като спреят е силно действащ.

Активно вещество: Lidocaine 10g, Vitamin E 1g

Повече за активните съставки:

Витамин Е има множество полезни ефекти върху организма и здравето на човек. Именно на това се дължи широката му употреба. Взема участие в синтезата на половите хормони, на кортикостероидите и хормоните на аденохипофизата. Повлиява генната експресия, функцията на централната нервна система, зрителния анализатор. Оказва ползотворен ефект върху епидермиса, като подхранва кожата, косата и ноктите.

Основни източници на натуралния Витамин Е са ядки, растителни масла, шафран, зеленчуци (брюкселско зеле, спанак, моркови, зелен фасул, броколи), както и плодове (къпини, боровинки, киви, авокадо).

Лидокаинът под формата на спрей е най-добрият  продукт, който е широко използван за постигане на задържащ ефект при полов акт. Клинично тестван, използван от хиляди мъже по цял свят и гарантирано действащ. Не причинява никакви странични ефекти, при спазване на препоръчителната доза. Именно прилагането на лидокаина води до задържане на еякулацията и удължаване на акта.

Употребата НЕ се препоръчва при:

  • Ранички
  • Отоци
  • Алергии
  • Бременност на партньорката
  • Проблеми с черния дроб или бъбреците
  • Приемане на предписани лекарства
« назад