Количката е празна
Готов за петък вечер - ето как !

Ние сме подготвили съвети с които ще бъдете неустоим ! Ще успеете да спечелите вниманието на дамата, която сте харесали и със сигурност тя ще бъде ваша!

СЪВЕТ №1 -Усмивката и хубавият парфюм са задължителни. Има едни много специални, феромонни парфюми , при които между половете - било то изразено в благоразположение за контакт или чисто сексуално влечение, се извършва благодарение на феромоните. Те започват да действат върху подсъзнанието на жената и тя мигновенно е привлечена от вас. Привличането се изразвява в повишен интерес, желание за комуникация по между ви и повече близост.

СЪВЕТ №2 – След като успешно премахнете бариерите по между си, станали сте си по близки и нещата вървят както трябва...трябва да сте добре подготвен! Това е най-важният момент!  Ако сте пушач или сте изпили няколко питиета в повече...това би могло да попречи на пълноценното ви представяне по  време на секс (тоест може да доведе до проблем с ерекцията).  В никакъв случай не трябва да изпадате в тази ситуация, затова е добре да бъдете подготвен за този проблем. Хубавото е, че има решение – продукт за повишаване на половата ви енергия, подпомага мъжкото либидо и действа за по продължителна ерекция. С този продукт можете да повторите отново. Изцяло билков продукт, който може да се пие и след прием на алкохол . Този билков продукт е Черна мравка/Black ant и е задължителна част за изкарване на една страхотна вечер!

СЪВЕТ №3 До тук всичко върви по план, подготвен сте отвсякъде! Нищо не може да ви се опре J Но е хубаво и жената до вас да бъде на същото ниво, тъй като алкохолът пречи и на жените. За да сте сигурен, че и тя ще бъде изпълнена със сексуална енергия и няма да има притеснения от нищо, може да го постигнете с помощна на възбуждащ продукт за жени..с вкус на плод, може да го изпие заедно с питието си.  Друго, което можем да предложим – билков мед, който действа възбуждащо както за мъже, така и за жени!

Когато и двамата сте изпълнени със сексуално желание, енергия и подсилите привличането по между си с нашите съвети е гарантирано, че ще изкарате незабравима вечер.

Пробвайте! Не изпускайте хубавите моменти, а им се насладете максимално! Ние сме насреща да помогнем.

« назад