Количката е празна
Отличници в леглото: Шестте зодиакални двойки с най-мощна сексуална страст

В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но има такива, които ни остават слабост завинаги. Те може и да не са най-подходящите за нас що се отнася до дълготрайна, отдадена връзка и създаване на семейство, но с тях сме преживели или предстои да преживеем най-страстните си сексуални приключения.

6-те зодиакални двойки с най-мощна сексуална страст са:

Овен и Везни:

Те притежават неизчерпаема енергия и сексуалност. Везните са уравновесено страстни, а Овните са неустоимо огнени. За да бъде тази връзка успешна и двете зодии трябва да бъдат малко по-търпеливи към половинката си и нейните странности.

Телец и Скорпион:

Това е зодиакална връзка, в която и двата знака не могат да се наситят един на друг. Телците са нежни създания и срещнали сексуалната доминантност на Скорпионите, се стига до мощна сексуална страст. За да се случат подобни взаимоотношения и извън спалнята - Телецът трябва да достигне стихийността на Скорпиона, и обратно - Скорпиона трябва да се адаптира към спокойствието на Телеца.

Близнаци и Стрелец:

Двата знака имат силна физическа, но и дълбоко емоционална връзка. И двете зодии са социални, обичат да разговарят, дори в леглото. Единственото, което би могло да разклати този съюз, е желанието и на двамата да философстват до безкрай, без да се вслушват в мнението на другия партньор.

Рак и Козирог:

Перфектно съчетание между сензитивността на Рака и силата на Козирога. Този съюз би могъл да бъде успешен в дълготраен период, когато Козирозите възприемат по положителен начин емоциите и чувствата на Раците, както и ако Раците нямат нищо против самостоятелността и решителността на Козирозите.

Лъв и Водолей:

Един невероятен сексуален дует - между Водолея, свободолюбивия, бунтовника, непризнаващия бариери, и Лъва, краля на света, харизматичния, авторитетния. Тази двойка притежава могъща енергия от страст, която е способна да им съдейства да преодолеят всички други несъответствия в характерите им.  

Дева и Риби:

Между тези две, на пръв поглед, тихи зодии съществува наистина нещо специално. Девата е почитател на реда, обича да контролира нещата, а Рибата харесва разнообразието, малко лекомислена и ненавиждаща рутината.

И двата знака могат да научат много един от друг и да си дадат безкрай незабравими емоции не само в сексуално отношение, ако са достатъчни постоянни и всеотдайни във връзката си.

« назад