Количката е празна
Към всички продукти
% Ново Best Sex Queen Виагра за жени

Best Sex Queen Виагра за жени

50,00 лв.25,00 лв.

Марка: BestSexQueen

Опции за покупка
Базова цена:

25,00 лв.

Моля изберете

Ако сексът не ви интересува и не изпитвате сексуално влечение към съпруга си – вие сте на точното място. Възможно и доказано решение на този проблем съществува под името BEST SEX QUEEN - сексуален стимулатор за жени.

Описание на продукта

 

Първото и единствено одобрено от FDA (Американска агенция по храните и лекарствата) лечение за придобито, генерализирано хипоактивно разстройство на сексуалното желание (HSDD) при жени. Best Sex Queen е нехормонално хапче, използвано от жени, които изпитват липса за секс, ниско либидо и сексуално самочувствие, проблеми свързани с преминаване на менопауза.

Това е най-дълго чакания продукт, който е сексуален стимулатор за жени, специално разработен и тестван в продължение на 2 години.

Как действа Best Sex Queen?

 

Активната съставка на продукта  Flibanserin работи върху невротрансмитери, полови стероиди и други хормони, които са отговорни за липсата на сексуално желание при жените. Балансът между тези системи е изключително важен за сексуалния нагон на жените. Best Sex Queen коригира баланса между тези невротрансмитерни системи, което води до повишение на женското либидо.

Освен повишено либидо,  Best Sex Queen ще даде на всяка дама

  • Повече самочувствие и увереност в секса
  • По-често желание за секс
  • Повишава сексуалната възбуда и удоволствието от секса
  • Увеличава овлажняването по време на секс
  • По-лесно достигане на оргазъм

Кои са факторите водещи до ниско либидо и сексуално желание?

Освен достигане до възрастта на менопауза, други пирични могат да бъдат различни фактори от ежедневието на всяка жена. Много жени се чудят за произходът на проблема дали е физиологичен, психологически, социологически или някаква комбинация от трите?

Изтощението от отглеждане на деца, домакинските задачи и работата също водят до намаляване на сексуално желание. Някои от нас откриват, че емоцията и енергията, които влагаме в отглеждане на деца са склонни да изчерпват сексуалната страст.

Наднормено тегло – проблем засягащ над 50% от жените по света. Води до ниско самочувствие, засяга сексуалното настроение, понижава значително либидото.

Сексуалният стимулатор за жени Best Sex Queen, наричан още „женска Виагра” ще ви помогне за преодоляване на всички бариери и проблеми свързани със секса.

Начин на прием:

Приема се по 1 таблетка от 100мг около 20-30 минути преди секс или преди лягане. Тази доза на бива да се превишава в рамките на 24 часа, тъй като тялото се освобождава от продукта за едно денонощие.

Странични ефекти:

Ако превишите дозата е възможно да настъпят леки странични ефекти, като главоболие, гадене, световъртеж.

Best Sex Queen не бива да се приема с големи количества алкохол, тъй като това води до рязък спад на кръвното. Може да изпиете около 1-2 чаши вино, но не й концентриран алкохол (водка, уиски и тн.)

Кои са съставките в Best Sex Queen?

Активна съставка: флибансерин. Неактивни съставки: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, хипромелоза, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, талк.

Как трябва да съхранявам Best Sex Queen?

Съхранявайте Best Sex Queen на стайна температура между 20°C до 25°C


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!