Количката е празна
България на 2-ро място по посещаемост в най-големия порносайт Pornhub

България се класира на 2-ро място по търсене на порно през последните месеци в най-големия портал Pornhub.

Най-големият порносайт в света предостави безплатно акаунти с цел да намали разпространението на коронавируса, насърчавайки хората да гледат повече порно, докато си седят вкъщи.

"PornHub призовава хората от целия свят да останат всъщи, за да се изглади кривата на коронавируса за сметка на самоизолация с безплатен премиум достъп", пише в съобщение на сайта, където може да се получи премимум достъп до 23 април.

Българите се възползват максимално от тази възможност и показаха, че паниката около коронавируса не им пречи по никакъв начин. 

Порно сайтът засече голям ръст в трафика си в последните дни, в които голяма част от населението на Земята работи от домовете си. Pornhub обявиха и други, доста по-интересни данни.

Първото търсене в сайта с думата „коронавирус“ е осъществено на 25 януари. Само за последните 30 дни търсенията скачат до невероятните 9.1 млн., като тук са всички свързани думи, като коронавирус, COVID, COVID-19 и др.

Кои обаче са страните, които търсят повече порно съдържание, в което има думи, свързани с коронавируса? Според PornHub, начело в тази класация е Словакия, следвана от България и Румъния.

 

 

« назад