8 съвета как да възбудите магията помежду си

8 съвета как да възбудите магията помежду си
5 ноември 2020

Ако сте във връзка и ежедневието е стопило страстта помежду ви, не сте сами. Според Алисън Мун, автор на „Girl Sex 101“ „Колкото повече свикваме с някого, толкова по-малко вълнуващ става сексът.“ Според нас, това може да не е вярно, ако наистина обичаме човека до себе си и търсим варианти да сме близки!

Ето няколко бързи съвета за възраждането на страстта, ако вашият сексуален живот не е на онова задоволяващо ниво, което желаете и заслужавате.

 

lovers

 

1. Изберете нов начин, за да освободите енергията на тялото си
Пуснете си клипче в youtube и танцувайте, опитайте йога или друга практика, която ви радва. Обичайте собственото си тяло! След като установите по-добра връзка с него, можете да се свържете по-дълбоко и с тялото на партньора си.

Известно е, че хората, които са във връзка, но са сексуално неактивни, са склонни към тъга и не се чувстват привлекателни. Затова, възстановете сексуалната си сила, като изберете нови начини да се движите и да се чувствате комфортно в тялото си.

2. Заредете се с допамин
Изберете предизвикателство, което да споделите. Впуснете се в ново приключение на непознато място. Направете заедно нещо вълнуващо, малко страшно и извън стандартното ежедневие. Умът ви ще произведе допамин и ще възпроизведе емоциите от началото на вашата връзка.

Експертите казват, че допаминът и други химикали в мозъка са пряко свързани с физическото привличане и романтичната страст, поради което изборът на нова взаимна дейност може да помогне за искрената възбуда.

3. Планирайте вечер, в която да си говорите за секс

Отделете една вечер, за да проведете откровена дискусия с партньора си за това, което всеки харесва или не харесва в сексуално отношение. Изследвайте нови секс движения от специализирани книги като Кама Сутра и говорете за скритите си фантазии.

Добре е да се уговорите, че ако ви е неудобно от някой въпрос, можете да го избегнете, за да не се чувствате притиснати. Бъдете откровени.

Онлайн проучване от 2016 г. между 1200 мъже и жени на възраст между 18 и 25 години показва, че мъжете и жените имат много различни сексуални очаквания. Тези очаквания е малко вероятно да се променят за една нощ, така че двойките трябва да споделят своите "ДА", "НЕ", "МОЖЕ БИ...", "МЕЧТАЯ ЗА..." помежду си, за да имат взаимно приятно преживяване.

couple

4. Изгледайте някой секс урок и използвайте уикенда си, за да тренирате

Секс уроците за двойки могат да отворят съвсем нов път за секс игри пред вас. Двойките могат да научат за нови секс пози, техники, играчки и реквизит за секс игри, в среда на обучение, която е забавна и защитена.

Например, има обучители по BDSM и шибари практики за двойките, които искат да изпитат ново ниво на обвързване и доверие. Както и много филми и продукти, котио да ви съпътстват.

5. Създайте си ваш филм и излезте навън

Експериментирайте с малка ролева игра като си измислите предистории за вашите герои, облечете се подходящо и се забавлявайте. Излезте навън сред други хора, пътувайте и изживейте живота на образите, които сте избрали. Това ще създаде тайна помежду ви и ще ви забавлява безкрайно много, независимо дали приключението завърши със секс или не.

sexy6. Настанете се удобно и се отпуснете с еротичен филм

Има еротични филми и дори порно, което е подходящо за двойки. Изберете нещо, което е различно от мъжкия стереотип за порно, за да може да въздейства и на двама ви. Обсъждайте, наслаждавайте се на близостта и свободата да гледате открито порно и ако имате желание, мастурбирайте.

7. Доставете си удоволствие пред партньора ви

Мастурбирането позволява на партньора ви да ви види как и на какво се наслаждавате, което може да изгради допълнително доверие и интимност помежду ви. Когато позволлите на партньора си да стане свидетел как и къде искате да бъдете докоснати, практикувате на ниво на уязвимост, което насърчава близостта. Мастурбацията също има многобройни ползи за здравето, включително подобряване на настроението и облекчаване на стреса.

Носете секс играчка с дистанционно управление на срещата си и оставете партньора да държи контрола. Използвайте го като форма на удължена любовна игра, за да повдигнете либидото си, преди да се приберете у дома.

8. Проведете откровен разговор, за да се освободите от стреса

Липсата на комуникация често е това, което води до "сухота" в една връзка. Според Guardian, скорошно проучване установява, че двойките, които често спорят, са 10 пъти по-щастливи от тези, които избягват конфликти. Затова практикувайте истински, отворени разговори, в които си позволявате да споделяте и да бъдете уязвими. Насърчаването на интимност често може да бъде толкова просто, колкото провеждането на разговор, който избягвате!

Не се обезсърчавайте от това, което си казвате един на друг. Само не забравяйте, че откриването на проблема във връзката ви е част от усилията за подобряването й. Винаги има начин, щом сте готови да направите компромис и да проявите искрен интерес към партньора си.

В крайна сметка не е важно какво и как правите, ако го правите добре и ви харесва!