Количката е празна
6 невероятни секс пози за всяко настроение (18+)

Ако се чувстваш секси –––> Ти изглеждаш удивително и се чувстваш невероятно секси, а той не може да ти се насити и да отдели поглед от теб. За да продължите това чувство, просто седни в неговия секси скут. Нека тойд а седне на ръба на леглото, а ти раздвижи дупето си. Един бонус от нас: ако го правите пред огледало, той ще може да те гледа и отпред, и отзад колко секси си всъщност. В тази поза много от ерогенните зони на мъжа са лесно достъпни, така че ти препоръчваме да пробваш съвсем скоро.1. Ако се чувстваш секси –––> Ти изглеждаш удивително и се чувстваш невероятно секси, а той не може да ти се насити и да отдели поглед от теб. За да продължите това чувство, просто седни в неговия секси скут. Нека тойд а седне на ръба на леглото, а ти раздвижи дупето си. Един бонус от нас: ако го правите пред огледало, той ще може да те гледа и отпред, и отзад колко секси си всъщност. В тази поза много от ерогенните зони на мъжа са лесно достъпни, така че ти препоръчваме да пробваш съвсем скоро.

Ако си ядосана –––> Когато си бясна трябва да си изкараш всичкото това напрежение на нещо... или на някого. И ето го перфектната опция това да се случи с помощта на партньора ти. "Ездачката" е една от позите, които могат да те спасят от всички негативни чувства.Ти контролираш тласъците, проникването и скоростта, докато правите секс. Така съвсем спокойно можеш да освободиш насъбралото се напрежение. И накрая ще се чувстваш прекрасно - гарантираме!2. Ако си ядосана –––> Когато си бясна трябва да си изкараш всичкото това напрежение на нещо... или на някого. И ето го перфектната опция това да се случи с помощта на партньора ти. "Ездачката" е една от позите, които могат да те спасят от всички негативни чувства.Ти контролираш тласъците, проникването и скоростта, докато правите секс. Така съвсем спокойно можеш да освободиш насъбралото се напрежение. И накрая ще се чувстваш прекрасно - гарантираме!

Ако си стресирана –––> Имала сте натоварен ден в офиса? Кажи на мъжа до теб да те чака направо вкъщи готов и желаещ. Още от вратата съвсем спокойно можете да се впуснете в поза "балерина".Тази поза е достатъчно лесна и може да бъде практикувана на почти всяко място. А положението на телата помага това да се случи бързо, лесно и игриво. А нека бъем честни - от това се нуждаете след ужасния ден на работа. Пробвайте я под душа, така ще стимулираш всички нервни окончания и притока на кръв.3. Ако си стресирана –––> Имала сте натоварен ден в офиса? Кажи на мъжа до теб да те чака направо вкъщи готов и желаещ. Още от вратата съвсем спокойно можете да се впуснете в поза "балерина".Тази поза е достатъчно лесна и може да бъде практикувана на почти всяко място. А положението на телата помага това да се случи бързо, лесно и игриво. А нека бъем честни - от това се нуждаете след ужасния ден на работа. Пробвайте я под душа, така ще стимулираш всички нервни окончания и притока на кръв.

Ако ти се мързелува –––> Прави ти се секс, но не искаш да изисква много усилия? Добрата стара мисионерска поза ще ви помогне да се почувствате страхотно без много усилия.4. Ако ти се мързелува –––> Прави ти се секс, но не искаш да изисква много усилия? Добрата стара мисионерска поза ще ви помогне да се почувствате страхотно без много усилия.

Ако се чувстваш разкрепостено –––> Пробвай нещо интересно, което ще те накара да се чувстваш перфектно. "Господарката на трона". Заглавието само говори за себе си, нали?5. Ако се чувстваш разкрепостено –––> Пробвай нещо интересно, което ще те накара да се чувстваш перфектно. "Господарката на трона". Заглавието само говори за себе си, нали?

Ако ти се дивее –––> отключи дивата си страна и пробвай с партньора ти поза, наречена "Приведен дракон". Много добре знаеш за какво говорим - максимално удоволствие!6. Ако ти се дивее –––> отключи дивата си страна и пробвай с партньора ти поза, наречена "Приведен дракон". Много добре знаеш за какво говорим - максимално удоволствие!

Пробвайте и споделете ;)

« назад