Количката е празна
3 начина да накараш една жена да те хареса

Ставало е дума, че libidozone не е просто мястото, където да провериш как да вдигнеш либидото. Целта ни е това да стане сайтът, който да ти помага да бъдеш най-добрата своя версия. Т.е. най-добрият мъж, който можеш да бъдеш – по-уверен, по-атрактивен, по-интересен и по-стилен.

Затова не мислим нито че е рано, нито че е неуместно леко да се отклоним от обичайните съвети за възбудата и секс играчките  и да напишем няколко думи за изкуството да впечатлиш едно красиво момиче.

Дано да сме ти полезни в опитите да изненадаш любимата или да изведеш изгората на вечеря.

Преди да продължим нататък, имай предвид: Тук няма да намериш трикове как да забиваш мацки. Напротив – ще откриеш идеи как да бъдеш по-естествен и по-самоуверен с една жена, така че тя да те хареса и да е склонна да излезе с теб. Използвай съветите предпазливо, защото кармата е кучка и ще ти го върне. Ако не кармата, ще ти го върне момичето. Ще се учудиш колко бързо се изхвърля цял гардероб мъжки дрехи през прозореца.

Ето първите 3 (от много) съвети как да спечелиш едно момиче или да я караш да те пожелае:

 

1. НЕ БЪДИ ПРЕКАЛЕНО ДОСТЪПЕН

Момичето трябва да знае, че имаш собствен живот. Няма нищо по-тъжно от отчаяния любовник, казваше Дон Жуан. Или беше Шон Конъри?

Покажи ѝ, че НЕ е центърът на вселената ти. Защото не е – в крайна сметка сам си си център, дори да звучи нарцистично. Нека разбере, че държиш на семейството си, че имаш приятели и собствени интереси. Да види, че не тичаш да направиш всичко, което ѝ хрумне. ОК, предложи ѝ да ѝ помогнеш с преместването – но не когато тя каже, все пак ѝ правиш услуга. Вместо това погледни графика си и я накарай тя да се съобрази с теб.

Мисля, че схващаш логиката…

 

flirt 3

2. БЪДИ ПО-ОРИГИНАЛЕН В КОМПЛИМЕНТИТЕ

Всяка жена обича да чува, че е красива. Не се съмнявай обаче, че го е чувала по 15 пъти на ден, откакто е на 15. Ако ще ѝ правиш комплимент, бъди оригинален. Можеш например да ѝ кажеш:

  • Нещо в теб винаги ме кара да се усмихвам (бъди готов за въпрос „Какво?“)
  • ДНЕС изглеждаш наистина ослепително (вместо „много си красива“ по принцип)
  • Как може да миришеш толкова добре?! (като реторичен въпрос към себе си – моля те не очаквай отговор:)
  • Май не си като повечето момичета… (караш я да се чувства специална и ще я заинтригуваш да попита какво различно намираш в нея)

Или пък я разсмей с нещо като:

  • Не си гледала Междузвездни войни?! Няма да се получат нещата между нас. (не забравяй да се усмихнеш)
  • Не слушаш Ed Sheeran? Край, friendzone-ната си (намекваш, че има и друга опция, освен приятелството)

 

3. ПОКАЖИ Ѝ С ОЧИ, ЧЕ Я ХАРЕСВАШ

Няма нищо по-привлекателно за една жена от това да се чувства желана. Цялата идея на флирта не е да съблазнява , а да накара човека отсреща да се чувства секси. Но да го направиш правилно е трудно – трябва хем да си внимателен и дискретен, хем да си директен и недвусмислен.

За целта, опитай да ѝ го покажеш (вместо да просто да го кажеш) – става лесно, при това само с очи.

1)  Усмихни се колкото можеш по-широко.

2)  Усети как очите ти също леко се „усмихват“ и примижават

3)  Сега отпусни челюстта и усмивката си, но остави очите в това положение

4)  Погледни я за 1-2 секунди право в очите по този начин

Този поглед издава нескрито желание и е много силен инструмент, ако искаш да съблазниш една жена. За да си го представиш още по-лесно, виж как го обяснява Трип, от който го научихме:

Не забравяй – ти си джентълмен, не орангутан. Отдели време да опознаеш момичето. Накарай я да се почувства специална, дори да искаш да си с нея само за вечерта. А ако е така, кажи ѝ го – не я подвеждай. Искреността отваря много повече врати, отколкото един евентуален отказ ще ти затвори.

А накрая, един бонус съвет:

4) ОБЛЕЧИ СЕ, СЯКАШ ЗАСЛУЖАВАШ НАЙ-ДОБРОТО

Една жена обръща огромно внимание на това как се грижи за себе си мъжа – как е облечен, подстриган, обръснат, изгладен. Тези неща крещят по-силно от всичките думи на света дали се смяташ за достоен да бъдеш с нея. Ако не демонстрираш, че сам се смяташ за такъв, тя няма причина да те смята. Това е една от причините да пиша за мъжки стил. Жените обичат мъжете с разпознаваем стил. Не защото са по-красиви, а защото имат правилното отношение към себе си. Дрехите имат силата да преобразят теб и самочувствието ти до неузнаваемост. В този блог ще намериш всичко, което ти трябва да знаеш за стила си.

Моят голям коз са АКСЕСОАРИТЕ.  Откакто се помним, носим гривни и медальони +/- някой семпъл часовник. Всъщност, имай никога не излизам без гривна. Едно време пътувах в чужбина, за да си намирам аксесоари, но днес ги правя сам и се гордея, че в България се правят едни от най - добрите мъжки аксесоари в света.

Защо работят мъжките аксесоари: Защото малко мъже ги носят

Ето ти един пример за силата на аксесоарите: Получавал съм комплимент от напълно непознати момичета (btw, доста красиви) за стила си и смелостта да сложа аксесоар, защото толкова малко мъже у нас го правят.

Преди да те оставя да изпробваш триковете в тази статия, не забравяй:

1) Инвестирай в стила си

Жените полагат часове всеки ден да изглеждат добре и очакват от мъжа отсреща също да се е постарал. Какво имам предвид:

Качествени дрехи – по-малко, но много по-добри. Започни с класиката . Не само марката е важна, но и кройката, цветовете, материите. Нa сайта ще намериш страхотни съвети.

Готини аксесоари – нещо, което ще те отличи от останалите мъже, защото в крайна сметка ВСИЧКИ мъже ходим по дънки и тениска (или максимум риза). Имаш ли нещо по себе си, което те прави по-различен от останалите 3 500 000 мъже у нас?

Добър парфюм – няма нужда да е супер скъп. Нещо по-леко и спортно като Mercedes Sport примерно. Аз харесвам също Givenchy Gentleman, както и някои неща на Calvin Klein или Karl Lagerfeld. Повечето ще ти струват под 100 лв за половин година ползване.

2) Инвестирай в практика

Няма мъж на света, който да направи комплимент на 300 момичета за една седмица и да ги покани на кафе, който да не си уреди поне една среща. Разбира се, момичетата са много по-„търсени“ от нас мъжете (такава е социалната динамика), така че не всяка ще каже „ДА“ от раз. Само пълните будали се надяват всяка жена ще им откликне или че от 2-3 опита ще си урядят среща с красиво момиче. Трябва ти опит. Ако го нямаш, репетирай на случайни момичета, преди да поканиш специалната. С всеки нов отказ (и след като си вземеш поуките) ще ставаш все по-спокоен и по-чаровен. В един момент ще ти е по-трудно да не заговориш готина жена и да не я поканиш да се видите отново, отколкото обратното.

А сега отиди и я заговори. Просто кажи „Здрасти. Аз съм ………………………“.

« назад